tuki789
Član
zato sto ti prva brazda nije nastelovana kako treba, plug ti ide u strek vidis i sam.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Pa probao sam da je smanjim ali mi stalno beži na veliku brazdu, da je još smanjujem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zato sto ti prva brazda nije nastelovana kako treba, plug ti ide u strek vidis i sam.
jel ti razmak na 35? tako i meni bezao sve dok nisam nastelovao prvu brazdu i posle zabacio plug da ide pravo.. ceo plug ti vuce na spolja kako ja vidim. izmeri od vrha raonika i nadji sredinu na zadnju osovinu traktora pusti neki kanap i izmeri koliko je izmedju vrha raonika i sredine traktora razmakPa probao sam da je smanjim ali mi stalno beži na veliku brazdu, da je još smanjujem?
jel ti razmak na 35? tako i meni bezao sve dok nisam nastelovao prvu brazdu i posle zabacio plug da ide pravo.. ceo plug ti vuce na spolja kako ja vidim. izmeri od vrha raonika i nadji sredinu na zadnju osovinu traktora pusti neki kanap i izmeri koliko je izmedju vrha raonika i sredine traktora razmak
Zanimljivo jos nema niko da objavi sliku zatvaranja brazde kao ranijih godina svi jos uvek otvaraju
Pa znam da mnogi rade zbog toga mi je i cudno A mnogi su uspeli da oru jos oktobra. Ja planiram takodje da probam na odredjenom tipu zemljista da zatvorim u toku decembra-januara kad zavrsim oranje. Za odredjene njive i poteze znam da ne bi bilo dobro jer se stvori beton do proleca, probao nesto pre 2-3 godine za jari ovas i nije se bas pokazalo u tom potezu. Mozda je off topic ali cime zatvaras spremacem ili drljacom ??Ja poslednjih 5-6god zatvaram odmah i sada cu cim se steknu uslovi
Na koju ti stranu plug vuce na tu stranu ti zadnji kraj pluga zabacivas.Ma beži mi prva brazda na 50cm. Dobro vidis, i meni se čini da beži ka spolja. Kako da zabacim plug?