Camel Driver
Član
Malo je istrošena pa da pitam jel vredi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sigurno je klas?mislim da nije neki drugi ofarban kao klas ,nisam nikad video neki noviji traktor da tako purnja
Jel ovde menjana greda Lekso?Milinica... 4 vrste zemlje u 300m
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Ovog sam i ja video juce sa asfalta izmedju Nadalja i Temerina ali nisam imao vremena sa ga slikam. To mora da su neki konji-pusaci.....Nedaleko od mene jedan Claas purnja kao parna lokomotiva,slike su loše jer sam slikao sa paorskim tel.
Verovatno su mu dizne gotove i problemi sa ubrizgavanjem
755,prosiren da bude ko 756,kvernelandove glave.Tombice,jel to plug 756?Lepo ide,samo tako.
Ovog sam i ja video juce sa asfalta izmedju Nadalja i Temerina ali nisam imao vremena sa ga slikam. To mora da su neki konji-pusaci.....
Sale, a šta misliš o Original Frank delovima? Ja sam sad za Vogela uzeo nove Frankove vrhove iz Malog Iđoša, 1000 din komad, dosta je jeftinije nego u Sirigu pa pretpostavljam da su u Sirigu Partsovi delovi.
Uzgred, danas sam čuo da se i Lemken muči sa tvrdom njivom, sve isto kao što sam i ja imao sa Vogelom. Neće da uđe u zemlju sve dok se traktor ne nakrivi kad upadne dublje u brazdu, takođe i kad traktor izlazi iz brazde, čim se malo ispravi eto i pluga napolju, i onda budu široke uvratine... Čim su prešli na mekšu njivu tih problema nije bilo.
Evo slike, sad da l' je original ili ovi sami lupaju pecat ne znam, al' kosta 1000 din.Frank za 1000 din.Tesko.
Duakej.Jel deblji ili tanji?