Nevidi te ni sudija da si presao na crveni, ali veruje sluzbenom licu, pod predpostavkom.
Jel si siguran? Tebe su kanda navukli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nevidi te ni sudija da si presao na crveni, ali veruje sluzbenom licu, pod predpostavkom.
Ovo baš i nije "zaorano" ako ćemo mak na konac... To da je sjetva pšenice po tome, kad se potanjura pa pređe sjetvospremačem, tu bi kukuruzovine bilo vani ohoho dosta.
Sve u svemu, ovo je OK, viđao sam i puno gore koje su ljudi hvalili da je zaorano perfektno a pola viri van...
Реци то мом куму, који ако плуг не сложи најбоље, каже не ваља ти плуг...купи други....
Tako znaci nacionalne manjine ne diraju e bas odlicno pola vojvodine je na miruE to ne može.Oni su nacionalna manjina zaštićena k'o beli medvedi i niko im ne sme ništa.Ima paljevina do njih a ima i do belih od kojih su neki bukvalno piromani.
Eto pogledaj tvoj snimak i par postova iznad tvog.Za mene je to lepo oranje ali ostaje gore po malo a masa je mala a plug skuplji od mog poprilično.Inače,naše zemlje su teške za oranje.
То што је остало од горе је ризом трске, избачен орањем....није савршен плуг нити све скрије, али 99% масе успешо заоре...
снимак од прошле године, кукурузишта, када сам коначно подесио претплужњаке да одраде бољи посао. него пре тог подешавања...остане од горе масе као што сам рекао, али не много...
Išlo fino, ali me prekinula kiša, jedva dođoh do kuće. ]
mozda nije raonike isklepao?Rasprave u grupi Dobra Zemlja su za razmišljanje. Dođi ti kod mene u smoLnicu pa ori bajo moj.
Otprilike do ove dubine sa slike je i nakislo. Niže je dosta suvo, ali se i to izore bez problema jer je takva zemlja u ovoj parceli.Jel suvo u dubljim slojevima?
Kod mene u selu je juce orano za psenicu. Prvih 12-15cm ima vlage a dublje skroz suvo i tvrdo. Ne pipam jos uvek nista.
Zbog velike mase kukuruzovine su ljudi palili i odradili u dva prohoda sve. Tanjiranje,setva i gotovo. A ja sam morao 2x tanjirati (jednu malu parcelu i 3x) i jedan prolaz gruberom da bih mogao posejati. Dobro slažem se nije mi adekvatna tanjirača (olt tisa 32 al jbg bolju nemam) ali da sam i ja zapalio,mogao bih ladno i sa malom Lemindovom od 28 tanjira potanjirati (zna se kakva je severno-bačka zemlja).Kave veze ima skupoca nafte sa paljenjem?