Rasa91
Član
Dobro je kad mozes da ores.
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ide oranje dosta lepo.Prašina kao da vučem setvospremač.Orao sam sojište,tanjirano strnište,lucerište.Slika nemam jer mi je telefon u servisu a biće za 45 dana,taman da slikam oranja kasnije ili dogodine najbolje.
Lepo izgleda posto je takva zemlja, lepo se rasipa u svim uslovima. Traktor se nebi bunio da ima jos koju konjsku snagu, ali cuti i trpi.LTZ T-40 pa ovo je baš lepo oranje. izgleda da nije mnogo suvo. Nema onih velikih džombi (kako neko ih zove ovde TV) već je baš rastresito. Jel nije bilo problematično za traktor (da li mu je teško zbog dubine)?
vi kao da orete drumove,kod vas u HR sve treba da je veliko
Pre bih rekao ulje?@Talijanu Sta je bilo na drugoj slici ,nafta curi ?.
Puklo crevo od hidrauličnog klipa,sreća nije na asfaltu i taman sam zastao da vidim njivu (moju).Puklo dole kod čaure pa sam zvao prijatelja skonuo do mene uzeo crevo i namesti ga dok je tast doneu ulje i gas dalje.@Talijanu Sta je bilo na drugoj slici ,nafta curi ?.