Gost 16052020
Član
Da li to znaci da vogel ne valja? Ili je bila L varijanta, sto bi znacilo light.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja oznaka pluga i koji traktor je vukao?Cujem danas da drugar otkinuo plug vogel 4 brazde prevrtac na pola
Da li to znaci da vogel ne valja? Ili je bila L varijanta, sto bi znacilo light.
Probao sam danas sojiste...
Poslato sa MYA-L41 uz pomoć Tapatoka
Plug M 920 resetkaste daske, onaj malo stariji model sto moze da se skida 4-ta glava. A vukao sa Massey 6190Koja oznaka pluga i koji traktor je vukao?
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
vi kao da orete drumove,kod vas u HR sve treba da je velikoNj bila L varijanta vec najteza kategorija. Imao sam prilike da vidim jedan rabe plug 3 brazde okretac , polovni na aukciji , istroseni raonici , stojao na betonu, visina pluga 180cm (vrhovi nasuprotnih raonika) pitao tamo jednog traktoristu i on mi rekao da taj plug traktor ispod 160ks nesme ni da pogleda , greda i ostalo predimenzionirano plus svapski celik, u okretnoj glavi izgleda da su konusno valjkasti lezajevi od fi 300mm najmanje , koristen za oranje repista , vogel kraj ovog izgleda kao igracka, onda mi je bilo jasno zasto je vogelu iscupana okretna glava.
Lose zaorava Kvreneland.Danas probali kukuruziste, ide bolje od suncokretista. Sutra nastavljamo.
Poslato sa LDN-L21 uz pomoć Tapatoka