Biti će video uratka uskoro,orano je u Slobodnici kod Slav.Broda,traktor ima sve osim prednjeg kardana,a što se boje traktora tiče ovog sam kupio proljetos i od početka 5mj.pa do 15.11. je okrenuo 800rh bez greške,Drugi plavac T7.170 mi je stigao 4.8. ove godine i do sada je okrenuo oko 600rh i na njemu je promjenjen senzor brzine.Imamo 4 traktora,a sada smo 100% na NH i sa kombajnima i traktorima.Od Traktora imamo TS125A kod nas je 15mjeseci,T7060 RC i T7050 Autocommand su stigli proljetos kako sam i rekao te jedan T7.170 Autocommand.Od kombajna imamo CS640 i CX840.Prije smo imali Class traktore i isto smo bili zadovoljni ali sada ipak malu prednost dajemo NH.
@Spajki NH zadnji traktor je T7.315,a svi ovi veći su Case Magnum traktori.Tvrdim da i ti Veliki Magnumi ili nh traktori rade perfektno ali i da za te traktore ipak treba obuka od strane kvalitetnog osoblja iz servise,a toga nama ipak još uvijek fali.Znam koji servis iz CNH grupacije već 5-6 god. sipa krivo ulje u mjenjače i naravno da moraju otići.