grunt
Član
I ja volim na kraju jer svi koji su mi odorali najebu i izvuku deblji kraj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ciciju bi preporucio da ne podjebava ljude jel moze dogodine da dobije vode do guse kao lane pa i on da ne uzore-podrije.
Definitivno je tako,uljuljkalo nas je lepo vreme pa smo se ponašali kao da ide april a ne decembar-govorim i za sebe.Mi smo u četvrtak bili gotovi sa radovima.Uopste ne podjebavam nego pricam realno barem za moje selo jer mnogi su lencarili dok je bilo lepo vreme. A sto se vode tice nek dodje nece biti ni prvi ni zadnji put. Kod nas kada lezi voda dobar rod je uglavnom zagarantovan.
E stvarno ovima sto nisu uzorali treba oduzeti zemlju i dodeliti lokalnim tajkunima (gladnim)
A kod nas jedan tajkun nije uzorao, on u Hanoveru radnik polako prevrce, kad cvrc ode diferencijal (sateliti) na MF-u mislim da je 8280, dok je dosao, dok su nasli deo (ode 1kj za deo) i eto jaca sila presudila...
Ciciju bi preporucio da ne podjebava ljude jel moze dogodine da dobije vode do guse kao lane pa i on da ne uzore-podrije.
tako i kod nas,a njiva pored dala i dve toneNikola kod nas je soja drasticno podbacila,prosek u selu je ispo tone po jutru,blize polovini tone,mnogi se nisu ni razduzili...svaka im cast kako su se uopste i snasli.
- - - - - - - - - -
Znam dosta njih koji su kupovali kantu po kantu nafte da bi poorali.
Nikola kod nas je soja drasticno podbacila,prosek u selu je ispo tone po jutru,blize polovini tone,mnogi se nisu ni razduzili...svaka im cast kako su se uopste i snasli.
- - - - - - - - - -
Znam dosta njih koji su kupovali kantu po kantu nafte da bi poorali.
Mozda je neko imao I kvar na traktoru, ili iskrivio plug. Lose stvari se desavaju.
Ja licno zavrsio sam oranje jos pre 10 dana.
I još plus svega toga prošli vikend sam se oženio pa smo i tu luftovali par dana....