Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti diskovi simuliraju deflektore a ne predpluznjake.
Nema posla bez 558,nije se obrukao pred ovim druskanima?
Zasto ne podignes sediste ja sam na moj 558 ubacio u profil ispod sedista i duze srafove i nemam taj problem drugi traktor sa podignutim sedistem.Na mojem 558 kao najveci problem su i bila njegova krila, veliki volan i nisko sediste. Svake godine sam lakat udarao u setvospremiranju, tanjiranju i oranju. Bar jedan udarac u svakoj operaciji, narednih 2-3 meseca osecao sam bol. A buka je sigurno manja nego kod 577, kod kojih kabina nije odvojena od menjaca. Noviji 577 nisam vozio, ali na sajmu sam upalio, i mislim da je i on bucniji(buka od auspuha).
A da je radnik jeste, samo kod nas je orao i 3. sporom, ne samo 1. brzom.
Sve je to bilo u planu duzi niz godina. Ja sam 190 cm, a pokojni otac i moj zet su 170 cm. Kada god sam to pitanje pokrenuo, bio sam u manjini, kaze zet nece dohvatiti nogama pedalu kocnice i kvacila. I tako nije dirano nista. Krajem leta 2012. godine prodao sam 558, i njegove poslove sada radi MTZ 820.Zasto ne podignes sediste ja sam na moj 558 ubacio u profil ispod sedista i duze srafove i nemam taj problem drugi traktor sa podignutim sedistem.