velja imt 540
Član
kako se bori 82 sa tri brazde i jel 12 coli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kolega kako ide osmak?Jel ovo 756.20?Jel proklizava?ja znam da je on prevazidjen, da ima puno boljih i jacih ali juce je orao ceo dan i dalje se neda
ide 558 ko djavo ujutro sam krenuo oko 7 islo super kasnije oko 12 je vec bilo blato ali ide ne odustaje ukljucim blokadu i samo teraj plug je taj los to, je 756 niski klirens ali star jako, losi raonici ja to samo za bastu koristim i tako ako negde ima panjeva ali isao drugu da uzorem njemu nesto traktor "uzeo godisnji" i 558 bio zakacen i jedini jos on nije bio opran. sigurno 5 godina nisam orao sa njim tacno sam zaboravio koliko je to dobar i jak traktor. dubina od prilike od 25 do 30cmkolega kako ide osmak?Jel ovo 756.20?Jel proklizava?
Tako sam i mislio 756 ubedljivo najbolja kombinacija po meni samo jos da je visoki klirents moj pokojni deda je uzorao Novu Pazovu uzduz i popreko sa tom kombinacijom (756VK)ide 558 ko djavo ujutro sam krenuo oko 7 islo super kasnije oko 12 je vec bilo blato ali ide ne odustaje ukljucim blokadu i samo teraj plug je taj los to, je 756 niski klirens ali star jako, losi raonici ja to samo za bastu koristim i tako ako negde ima panjeva ali isao drugu da uzorem njemu nesto traktor "uzeo godisnji" i 558 bio zakacen i jedini jos on nije bio opran. sigurno 5 godina nisam orao sa njim tacno sam zaboravio koliko je to dobar i jak traktor. dubina od prilike od 25 do 30cm
imam u supi 756VK ko nov pokojni otac koristio samo za nase potrebe a cuvao ko oci u glavi. nove daske novi raonici ali ispred njega imam 4 sejalice i sad da isterujem sve to da bi zakacio i uzorao 2 jutra pa vise bi nafte potrosio samo na to pomeranje..Tako sam i mislio 756 ubedljivo najbolja kombinacija po meni samo jos da je visoki klirents moj pokojni deda je uzorao Novu Pazovu uzduz i popreko sa tom kombinacijom (756VK)
nisam jos nista kupio, znate i sami kako je danas tesko u poljoprivredi a pogotovu nama mladim i malim poljoprivrednicima.. jos uvek sam ja u onoj fazi gde od babe pravim devojku a u 558 ubacujem motor od 577..Nikoli Klek znam da sam citao u predstavljanju da imas 558 samo,pa sam pomislio da si kupio i ovog zetora,pa da se raspitam,ovako sa slike je odlican....