Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na toj prvoj slici nije silirano nebi bilo toliko kukuruzovine
I ti svašta pitaš.Pa ovde ima gazda koji se sa više nafte vrate sa njive nego su imali pre nego što su uzorali 3ha.
Moja današnja potrošnja je 14l/kj na dubini 28-30cm.Merena i dubina i potrošnja.Inače dosta teško oranje.Idem za 1brzinu sporije nego na lakšim zemljama.
Sve si rekao ja nemam sta dodati ustvari dodabi da je dubina oranja 25-26cm i da sam na ovoj tabli proletos-februara meseca imao manju potrosnju od ove al nebi sad o tome da neko ne pojede M..a od mukePrelistajte malo temu pa cete videti kakva mu je laka zemlja, a i ne forsira Ruju zato i moze tako malo potrositi.
nema sta da me laze,ja znam i sam jer sam orao sa njim,kao prvo,558 ima isti motor kao i moj na rakovici60,kao drugo moj traktor je u izuzetno dobrom stanju a sto se oranja tice nisam jos video da je neko orao bolje od mene sa 558,orao sam i ja sa 558 i dobro znam mogucnosti tog traktora,te price i mitovi ne piju vodu kod mene,ja imam rakovicu i zadovoljan sam njome u potpunosti nebih je nikada dao za drugi traktor u tom rangu.meni nije problem oranje,ja kada odem na njivu prosto znam da namestim plugove i u svakom trenutku znam kako da nastelujem da ide najlakse sto moze.prosle godine smo orali zajedno nigde nije mogao da mi pobegne,orali smo 3sporom dubina ista proklizavanje isto potrosnja tu negde,sto se tice mesta ja sam iz okoline rekovca,tj,Ursule.Željko teča te laže da 558 gori vise od rakovice,da ore bolje to mu poveruj to je cinjenica.Ako nije tajna iz kog si mesta u Levcu