worm
Član
Ja sam kod nas pre par godina smazao menjač kad sam orao kukuruzovinu koja je po mokrom bila brana jednorednim beračem. Kao beton, prvo otkinem dva raonika na pola naručim nove i zamenim i udri dalje dok nisam uničtio menjač
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@PEŠUT@ Kolega ,bez problema možeš da nakalemiš još koju brazdu i da oreš prvom .Zemlja ti je super,i oranje je odmah složeno.
Da ,i to onako kao što ti kažeš .Povišen + produžen + proširen .Pravo od 610 04 napravit 756.Glavnia četvrtasta greda produžena sa istom i ojačana l-oma na ivicama.Leva dužna greda pošto je u tom slučaju kratka je produžena sa istom koja je odsečena od desne (onaj produžetak za prednje crtalo.)Malo sale nije na odmet.Bogami dobro je nastradao.Vidim da je bio niski klirens pa je povecavan.
nešto mozgam,šta nam je sa članom BOBO,uvjek je u temi oranje i plug i svim ostalim vezanim za to.Dugo ga nema ili sam ja nešta propustio.