prnjavor3
Član
pisalo je 145 pa zato.išao sam mjerit na plugu kod mene je za 7 mm viče izvučena.Nema tu šta pipat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je pravo mucenje kada plug nije nastelovan. Ja pozajmio plugove kojima nije mogla rucica da se pomera tj bila je zavarena, pa su kolenaste osovine bile fiksne, traktor bezao u oranje, a ruke sam polomio.zelim skrenuti paznju da niti jedan jedini i nov i polovan IMT plug ne moze ispravno orati ako mu je rucka u okomitom polozaju, tj ako je u sredisnjem polozaju tako da je koljenasta osovina okomita na podlogu.
Ja se izvinjavam ali moram da pitam iskusne posto se dvoumim oko kupovine pluga za traktor imt 533 sa motorom od 539 .naime u ponudi imam tri pluga imt 755,imt 752 (jednobrazni) i olt.Konkretno me interesuje sa kojim od ovih plugova cu najbolje moci da orem isa kojim cu najmanje da mucim traktor.Meni licno se najvise svidja ovaj 752 ali nisam siguran da moze moj traktor da ga vuce posto mi ovako na oko daluje jako velik.Ako neko zna da mi kaze za koje traktore je pravljen ovaj plug.
Koji je novi plug najjeftiniji trobrazni moze i 14" za torpeda 90 nije mi zemlja preterano teška, naravno ravnjaka, imamo rabe supertube okretača nije to bog zna šta, tako da okretača necu jer ga ne volim.
Zar tom plugu nije cena od 1600e?@ratarhr
Ovo je najbolja opcija za te novce http://www.coricagrar.rs/m360_plug_fop_757_plugovi_poljoprivredna_mehanizacija_coric_agrar.html