Oranje

Ne mogu da verujem da imate problema sa zaoravanjem puteva! Kod svi beže od ivice puta zato što je TVRDO! Ja sam ove godine kupio pracelu do moje za koju je put vodio kroz moju. Ove godine sma rešio da ga zaorem jer je bezpotreban (sad je celo površina moja) i verovali ili ne ora sma JEDVA 5 cm sa 560 i 577 dv (sa 757.20 plugom) :sjasi: Iznerviram se i odem kod komšije da uzmem plug sa dubinom od 70 cm za rigolovanje vonograda! E tek tada sam uspeo da zaorem na nekih 15 cm jedva! I kako posle da zaoravamo puteve??? :sta: Mi veći problem imamo sa budalama koje imaju parcele pored asvalta pa oru do samog kraja i onda se okreću po puteva i svo blato koje im otpadne sa plugova istresu na put, a to je u mešavini sa malom kišicom opasniej nego led! :

Ja se u mojoj njivi okrećem kada orem,i nosim lopatu jer na kraju ipak moram izaći na put.Ali pošto je njiva pored puta najlakše je istresti đubre,pa mošljik,pa kamenje pa kojekakvi otpad a niko ništa ne preduzima.

Evo i od mene koji snimak i koja slika.Orali su IMT 565 + IMT755 i MTZ 82 + IMT755.Kukuruzista sa snimka su paljena ali nismo ih mi palili.
Evo i koja slika
oranje-2012-2.jpg

oranje-2012-3.jpg

oranje-2012.jpg

Jbg izgleda visak goriva,a ne kaze se dzabe "i u bunaru nema nista"...prva brazda malo manja,ne pregovaram nista,al mi zao sto se tako lepo rasipa,a neravno...

kad ga tek tamo poplicis ,pa otpustis topling,da se ne oznoji crvenko
ako i treba da ga cuvas al sto nas jebavas da kao ores duboko

Evo, nakon konsultacija u uredništvu, hoću javno da se izvinim našem i vašem uredniku Kishu.

Iako je moja opaska po pitanju avatara upućena zzivici, nažalost moj omiljeni urednik Kish se našao prozvan.

Nazad
Vrh