cika_jova
Član
vlado sto si se zajebavao pa sad opet peres masine, mogao si na prolece da u pripremi to vratis, il jos bolje u zetvi osisas i mirna backa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gotovo za ovu godinu.Juče i preključe nađubreno,oko 4 vagona po jutru.Bilo je proklizavanja ali lepo se oralo.Ima li neko slike oranja da postavi, da se vratimo na temu?
vlado sto si se zajebavao pa sad opet peres masine, mogao si na prolece da u pripremi to vratis, il jos bolje u zetvi osisas i mirna backa
Taj netreba ni da kupuje ni to,propašće
Nikako da shvatiš šta pokušavam da ti kažem. Moj raonik nije ravan, dakle ima kljun ili, kako ga ja zovem, nos. Ponoviću - ima kljun, ali taj njegov kljun nije zamenjiv jer je ukovan u raonik.
Dakle ovaj raonik imam:
i pitam da li neko iz iskustva zna koliko je drastična razlika u otporu koji pruža takav raonik u odnosu na ovakav:
- - - - - - - - - -
ovaj gore raonik sigurno pravi manji otpor od ovog sa ulozkom, nemamo instrumente da to ispitamo, ali bi sigurno pokazalo na potrosnji goriva(smatram da su decilitri u pitanju)
mozda bi se osetila razlika u vuci al ako je u pitanju losije stanje traktora, ako je traktor utegnut-dobar nema sanse da se oseti razlika u lakoci rada...
E puno šta nisi čuo onda! Svako ko neracionalno troši pare,bilo svoje ili bankarske PROPAŠĆE pre kasnijeE, svašta od čoveka! Da propadnemo?
Pa di si ti čuo da je neki siromah propao? Siromašan ne može da propadne, propadaju samo gazde!