Zavisi. Ako kukuruziste ides iza beraca to je jebano,racunaj da svaku vrstu izgazi 6 tockova plus i šaša koja zna da lepo gusi gde nije odradio tarup kako treba a i do pluga zavisi kako iseca i preklapa istu,na drugom mestu suncokret zbog visine stabljika jer se mahom vrse tj skidaju se samo glave pa ostane stabljika visine od 50 cm do mozda 1m i hvata za nosac pluznog tela i na trecem mestu a moglo bi i biti na prvom opet zavisi kako gledas i od uslova kojim radis strnjiku,najmanje njivu tu izgazi zitni kombajn,takva zemlja se i najbrze poore jer jos mozes poneki put posle vrse da uhvatis oranje posle skidanja zita kisa koja zna da padne letnja to lepo ide,e sad takodje zavisi i da li kombajna baca slamu na otkos i to posle zeza u zaoravanju ako ne propadne dovoljno ili ne slegne pa se hvata isto mnogo zajebano za nosac pluga a kad imas secku to ide kao ladna voda plus sto dobijas i to sto si zaorao zetvene ostatke. Neko moje misljenje sto sam primetio ovde kod nas na nasem tipu zemljista da se radi,tako to ide mada dosta su ljudi poceli ovde da tipa prodju bar jednom tanjiracom da posecu kukuruzovinu ili suncokretiste ili strnjiku da zaklope slamu,tu mislim na one koji imaju teske tanjirace a mali koji nemaju kako ili plate tanjiranje ili nazalost pale pa se to zna oteti kontroli