Oranje

Polovno Miladine. Kako ti se isplatio nov 756? Ili su subvencije uticale na nov traktor i nov plug?

Naravno bile su subvencije 30%.
Bio sam ja rad kupiti isto bečej 757.2 nov ali sam izgubio volju kad je poskupio na 2150 e.
Dali bi bilo dobro da ubacim ploču na zadnju brazdu da ga proširim na 14".

Ti novi se otezu kao zvaka, prave ih od obicne plocevine.
Ako bas mora biti IMT-ov, ja bih trazio polovan.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ovaj Bečejski i nije jeftin da bi se lako krivio. 756.2 je 1600 e. A 756.2 Makedonski ili neka druga kopija je 850 e. Kozarska dubica 756.2 Ris je oko 1400 e.

Nece ovom novom biti nista jak je plug pustao sam ga duboko u smonicu 2 spora je radila.Orao i po suvom otac sante izoravao nema da stucne plug.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Nije problem toliko u ceni nego u procesu izrade. Los odlivak,los kvalitet celika,lose kaljenje,raonici od plocevine,plazevi isto,daske nisu prosle proces kaljenja i odmaranja pa tempiranja itd,da ne nabrajam. Jbg,danas je manje-vise sve mala privreda

Ako je Bečejski duplo skuplji od Makedonca valjda iole opravdava cijenu. Orao sam sa njim prošle godine suvu djetelinu sa dajcom Agrolux 4 wd 55 ks sa uključenom prednjom vučom i blokadom, znači vuku sva čeriri točka sa malim proklizavanjem i nije mu se desilo ništa.

Jos nisam poceo sa oranjem, al sam isao da probam plug, zadovoljan sam kako radi. Na zmaj adapteru nemam secku pa predjem tanjiracom
9365b0735d3680493f96d928c2174781.jpg

f3dcc6bc94901fead3e7ecfd117b53e6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh