Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je clan Petar90 pravio nesto slicno od Pestanovih cevi za vodu.Dali od 1/2,ili 3/4 cola.Po meni je to bolja i sigurnija varijanta.Ipak je to zalepljeno onom peglom i taj spoj izdrzava mnoogo veci pritisak.Mislio sam da pravim pojilicu slicnu kao kolega valjevac, stigle su mi niplice sa aliexpressa (50kom 11eura).
Sta mislite o tome da se stave kanalizacione cevi f50 od metra u kvadrat sa 4 kolena, da li bi trebalo sa necim da ih ucvrstim ili da lepim kolena?
Sve ideje su dobrodosle....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Јокс не бих да те у нешто убеђујем, једноставно изнео сам своје мишљење.Твојим пилићима лимено коританце једноставно смета да пију воду.А раслојено јато и узимање воде се решава са убацивањем комада дрвета или цигле испод неке ниплице (да се надоканди разлика у узрасту) на коју се пењу пилићи.Meni se ovako pokazalo odlicno i ne kvasi mi se podloga. Ako se podigne visoko nezgodno je ako ima pilica koji su nizeg rasta i ne mogu da dohvate.