Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
chickenlover je napisao(la):Ma piramide su ti iz Egipta...nisi znao? Salu na stranu, koliko sam ja shvatila, samo treba da imas nesto po uglovima, a da je "piramidalno" da se oni ne bi gomilali. Ja sam stavila pojilice u uglove. Vrlo su piramidaste.
Saljite i meni sve na pp, hocu sve da znam.
jovanips je napisao(la):za to prvi put cujem, mada sad vidim da ima logike, pa meni je tako u tom gomilaju po coskovima, i uglovima nastradalo jednom 11 pileta, sad neznam dal su se oni to podavili, ili....ali to je super ideja, moracu to da primenjujem u buduce. evo sad cu da ti pustim na pp, nesto o tim krugovima
dzidzix je napisao(la):zdravo svima. nov sam na forumu ...
kao odgovor pitane:
gde moze da se pronadje .......................... zbog loso srpsi jezik
valjevac je napisao(la):dzidzix je napisao(la):zdravo svima. nov sam na forumu ...
kao odgovor pitane:
gde moze da se pronadje ..............................................izvinjavam se zbog loso srpsi jezik
Ja ovog indijanca ništa nisam razumeo a baš ........................................-* nigde oprema iz naslova.
Robinse , podpisujemrobins je napisao(la):Indijanci su nam kolege - i oni su ratovali protiv Amerikanaca
dzidzix je napisao(la):zasto nemogu da umetnem jos slika ? ok ...
holandski central je .............................sa zelja da pomognem i upoznam proizvodzaca pilici pa i drugi farm proizvodzaci i opsto poljoprivrednicke firme
pozdrav do svima