Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ili preradjena garaza.Nas portir iz propale mlekare prekupio opremu za ispitivanje mleka,deo opreme sam napravio oplocao garazu...Tar je napisao(la):Stala jos moze da bude i neka baraka ali mlekara i sirana moraju da budu tip top!
Kontaktirao bih ja njih da oni nisu strasno neljubazni i da znaju da mi daju odgovor na ovo pitanje jer su strasno nezainteresovani da rade svoj posao e zato i postavljam ovde pitanje nadajuci se da cu dobiti neki odgovor.Hvala u svakom slucaju.najbolje je da kontaktiras poljoprivrednu strucnu sluzbu za tvoj kraj ili odes direktno u inspekcijsku sluzbu i trazis da te upute kuda i kako i kada to sve sredis ne budes lenj i postupak nam ovde opises je to ce biti pravilo za sve pogotovo posle dobijanja statusa kandidata za eu
Ljudi gde da kupim u Beogradu ovakav digitalni toplomer?Ma ovo ti je ilustracija opreme za pocetnike da vide kao je to jednostavno.
..a ovo je jedan od primera digitalnog termometra
Ima takvih desetine modela. On brze reaguje, precizniji je u desetinke stepena, baterija traje 2-3 godine i jeftini su = 5-15$. Treba obratiti paznju na raspon. Nama treba od 0(+4) do 100(95-98°C) a treba kupiti od -10 do 150°C jer ni za jedan alat ili merni instrument nije preporucljivo da radi u svojim maksimumima.