Zrenjaninac
Član
Odg: Opste nezadovoljstvo paora prema drzavi u vodjenju poljoprivrede !!!
da da jebote
da da jebote
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne komentarisem cesto ali ovoj temi nisam mogo odoleti.Ova nasa drzava je cudo jesenas nam dragi tajkuni uvalise skup vestak a sad zito placaju jus kv unasoj opstini 9.5din.Agrokombinatov silos preuzela Viktorija grupa u Fidelinki MK Komerc pa nek me neko ubedi da je to normalno.Izgleda da su industriju upropastili ti nasi biznismeni pa njim je ostalo samo jos poljoprivreda da nesto ucare. Naravno niko ih ne pita kako su kupili 20.000 ha zemlje po glavi, a kamoli da placaju mozda porez jer naravno oni su glavni finansijeri politickih stranaka.Zao mi je sto Suboticko udr. polj. cuti jer je nas covek savetnik ministra pa nema smisla Veliki pozdrav svim pravim poljoprivrednicima
Dule tesko ja sta reci, a ne spomenuti politiku. Eto za pocetak pre ce isplatiti dnevnice ljudima na glasackim kutijama, nego namaMolim sve koji nastave da postuju u ovoj temi da temu procitaju od pocetka i da je PREVISE ne politizuju.
Mnogi su se za kratko vreme ogazdili.Ova tema je mirovala sigurno je ostala ne zapazena, naravno ne opravdano. Ovo gore je zadnji post koji je napisan gotovo pre pet godina, a kao da je napisan danas nista se nije promenilo. Jedino je Suboticko udruzenje sa Bajom Ivkovicem nesto utihnulo i to je naj veca promena.