dipl.seljanka
Član
sarbanac je napisao(la):Ma meni je ceo život 1984!
ma svima je tako...manje il vise..al ajmo dalje

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sarbanac je napisao(la):Ma meni je ceo život 1984!
sarbanac je napisao(la):Opet po ko zna koji put Knjiga o Milutinu. Kad god čitam imam osećaj kao da se nešto slično dešava i meni. Ovo delo bi trebalo uvrstiti u obaveznu školsku lektiru.
Nek si ti Dulemajstore rek`o sta si imao -demokratija je cudo-al` sto bi se kod nas reklo-`fala Bogu pa smo svi razlicitiDULEmajstor je napisao(la):Ma manite knjige. Kome to treba. Mrzim ih.
Vi citate ono sto pijane budale haluciniraju i izmisljaju , pa malo malo pa se roknu i onda mostovi sa kojih se rokaju dobijaju njihova imena , i privlace mlade ljude da i oni to urade .
E to je ono sto unistava srpski narod i sto ga upropastava , kakva bre bela kuga !
Dao bog pa ima lakovernih koji padaju na te gluposti kao nas bibliotekar pa cak i seljanka .
E da sam ja Boris Tadic to bi odavno bilo zabranjeno , a ta gamad oterana iz zemlje , a njihove lupetarije bi bile spaljene.
Kao sto rekoh, na svu srecu pa smo svi razliciti.DULEmajstor je napisao(la):Citao nekad , a od pre neke godine mi ne pada napamet.
Samo literaturu citam koja mi treba za proizvodnju voca , i popravke kao i neke zanimljive stvari : geografija , istorija . . .
A romane i izmisljotine vise ni-ka-da . No svi su razliciti.
ja kolega Peto i dalje mislim da je stara, dobra knjiga neprevazidjena al`u duhu savremenog , moze i takopeto1 je napisao(la):