Omiljena dela klasične književnosti

Tolkin, Andric, Nusic, Hemingvej, Sekspir..........................................................
eh ta 1984, mada vise mi se cini da smo u Zivotinjskoj farmi......

Poruka

Opet po ko zna koji put Knjiga o Milutinu. Kad god čitam imam osećaj kao da se nešto slično dešava i meni. Ovo delo bi trebalo uvrstiti u obaveznu školsku lektiru.

Ma manite knjige. Kome to treba. Mrzim ih.

Vi citate ono sto pijane budale haluciniraju i izmisljaju , pa malo malo pa se roknu i onda mostovi sa kojih se rokaju dobijaju njihova imena , i privlace mlade ljude da i oni to urade .

E to je ono sto unistava srpski narod i sto ga upropastava , kakva bre bela kuga !

Dao bog pa ima lakovernih koji padaju na te gluposti kao nas bibliotekar pa cak i seljanka .

E da sam ja Boris Tadic to bi odavno bilo zabranjeno , a ta gamad oterana iz zemlje , a njihove lupetarije bi bile spaljene.

DULEmajstor je napisao(la):
Ma manite knjige. Kome to treba. Mrzim ih.

Vi citate ono sto pijane budale haluciniraju i izmisljaju , pa malo malo pa se roknu i onda mostovi sa kojih se rokaju dobijaju njihova imena , i privlace mlade ljude da i oni to urade .

E to je ono sto unistava srpski narod i sto ga upropastava , kakva bre bela kuga !

Dao bog pa ima lakovernih koji padaju na te gluposti kao nas bibliotekar pa cak i seljanka .

E da sam ja Boris Tadic to bi odavno bilo zabranjeno , a ta gamad oterana iz zemlje , a njihove lupetarije bi bile spaljene.
Nek si ti Dulemajstore rek`o sta si imao -demokratija je cudo-al` sto bi se kod nas reklo-`fala Bogu pa smo svi razliciti :ppozdrav:

Ako nadjes nekad vremena a ti procitaj Knjigu o Milutinu (Danko Popovic)-ima samo stotinjak strana , a krupna je stampa- pa daj da onda o halucinacijama i rokanju popricamo.

Veliki pozdrav.

Bio je takav jedan što je palio knjige..... pa i on je pisao.... Mein Kampf, možda je to literatura za tebe.

Nije ni loše znati sa kim imaš posla.

Poruka

Dule majstore ti se šališ sa nama. Neverujem ti ni reč što si napisao. Siguran sam da i ti čitaš knjige inače nebi znao sve ovo što si napisao. Ja sam seljak koji ceo život živi na selu ali volim da pročitam knjigu. Nema loše knjige. Ako si ovo stvarno mislio ja ti iskreno bratski savetujem da se konsultuješ sa stručnjacima po pitanju svog zdravlja.

Citao nekad , a od pre neke godine mi ne pada napamet.

Samo literaturu citam koja mi treba za proizvodnju voca , i popravke kao i neke zanimljive stvari : geografija , istorija . . .

A romane i izmisljotine vise ni-ka-da . No svi su razliciti.

DULEmajstor je napisao(la):
Citao nekad , a od pre neke godine mi ne pada napamet.

Samo literaturu citam koja mi treba za proizvodnju voca , i popravke kao i neke zanimljive stvari : geografija , istorija . . .

A romane i izmisljotine vise ni-ka-da . No svi su razliciti.
Kao sto rekoh, na svu srecu pa smo svi razliciti.
neke zanimljive stvari : geografija , istorija . . . e, vidis , Knjiga o Milutinu je jedna istorija a zbiva se i dan danas.
:ppozdrav:

Poruka

Svakako da je stručna literatura obavezna u bilo kom poslu. Što bi čovek učio na pokušajima i greškama kad je to sve neko pametan stavio na papir. Međutim čovek ima i dušu. Treba pročitati dobru knjigu. Pošto si na ovom forumu sigurno imaš veze sa seoskim životom. Zato obavezno odvoj par sati i pročitaj "Knjiga o Milutinu". Videćes u njoj i deo sebe. Nadam se da ćeš me poslušati i promeniti svoje mišljenje. Pratiću ovu temu jer se nadam da ćes posle pročitane knjige objaviti da si bio u zabludi. Pa reče da voliš istoriju. Knjiga o Milutinu je tako reći istorija a istorija se ponavlja. Drugarski pozdrav i sve najbolje.

Nazad
Vrh