dipl.seljanka
Član
sarbanac je napisao(la):Ma meni je ceo život 1984!
ma svima je tako...manje il vise..al ajmo dalje ne bi li neku granicu nekada pronasli, ispod koje ne moze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sarbanac je napisao(la):Ma meni je ceo život 1984!
sarbanac je napisao(la):Opet po ko zna koji put Knjiga o Milutinu. Kad god čitam imam osećaj kao da se nešto slično dešava i meni. Ovo delo bi trebalo uvrstiti u obaveznu školsku lektiru.
Nek si ti Dulemajstore rek`o sta si imao -demokratija je cudo-al` sto bi se kod nas reklo-`fala Bogu pa smo svi razlicitiDULEmajstor je napisao(la):Ma manite knjige. Kome to treba. Mrzim ih.
Vi citate ono sto pijane budale haluciniraju i izmisljaju , pa malo malo pa se roknu i onda mostovi sa kojih se rokaju dobijaju njihova imena , i privlace mlade ljude da i oni to urade .
E to je ono sto unistava srpski narod i sto ga upropastava , kakva bre bela kuga !
Dao bog pa ima lakovernih koji padaju na te gluposti kao nas bibliotekar pa cak i seljanka .
E da sam ja Boris Tadic to bi odavno bilo zabranjeno , a ta gamad oterana iz zemlje , a njihove lupetarije bi bile spaljene.
Kao sto rekoh, na svu srecu pa smo svi razliciti.DULEmajstor je napisao(la):Citao nekad , a od pre neke godine mi ne pada napamet.
Samo literaturu citam koja mi treba za proizvodnju voca , i popravke kao i neke zanimljive stvari : geografija , istorija . . .
A romane i izmisljotine vise ni-ka-da . No svi su razliciti.
ja kolega Peto i dalje mislim da je stara, dobra knjiga neprevazidjena al`u duhu savremenog , moze i tako nek se cita, kako godpeto1 je napisao(la):