Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nemanja- je napisao(la):@bosanac_iz_bosne i moj deda ima istu takvu kosacicu samo ja mislim da joj je zahvat kose 1,95m
rodjace ja imam tri IMT 533,542,560 kao ovaj na klipu , idu mahine kao podmazane , i u sumu i gde god da hoces tako da ...izgleda da nikad nistu neki posedovali IMTpetarHR je napisao(la):North ARMY je napisao(la):cak sta vise prodao je 540-542 bio mu je suvisan
Zato što 560 potroši goriva za 2 dobra traktora, a i servisiranje 2 IMT-a je velika stavka
peto1 je napisao(la):
ej ljudi imao sam problem sa ponovnom registracijom pa sam se vratio pod novim nickom. Interesuje me sledece: Hteo bi da ponovo osposobim ovu makinu za neke lakse poslove, ali sam skontao da je na njega stavljen drugi motor (originalni mi stoji kao ukras) ne znam koji provericu. Ali na tom motoru je pukao blok, pa bih zamenio kompletan motor. Interesuje me koji motor odgovara da se nakaci , da li mozda 533,539, 565 .pozdrav
stoji 10 godina ali se do tada koristio...