Pa pravićemo nadvlačenje: 558vsArma...Dejo nediraj 558
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa pravićemo nadvlačenje: 558vsArma...Dejo nediraj 558
Šteta,taman sam mislio sa ćemo nastaviti prethodno druženje gde smo stali... Organizator neka skine člana @sremac84 sa spiska.Ja ću morati da preskočim ovo okupljanje..jbg...zvali me taj dan i na punoletstvo i na drugu stranu na krštenje...
A što baš ja?Spajki
Izbrisan Sremac.Sad si prvi na spisku
A što baš ja?
Ja bih još predložio, a nadam se da većina ovdašnjih članova nema ništa protiv, da na okupljanje, ukoliko žele dodju i članovi iz drugih država (nekada naših republika). Dakle, Hr, Cg, RS, Slo, itd. Zašto da druženje ne primi nešto viši (da ne kažem internacionalni) nivo ukoliko ljudi žele da dodju obećavam u ime svih da će imati lep i prijatan provod..
Ja bih još predložio, a nadam se da većina ovdašnjih članova nema ništa protiv, da na okupljanje, ukoliko žele dodju i članovi iz drugih država (nekada naših republika). Dakle, Hr, Cg, RS, Slo, itd. Zašto da druženje ne primi nešto viši (da ne kažem internacionalni) nivo ukoliko ljudi žele da dodju obećavam u ime svih da će imati lep i prijatan provod..
Brankovicu do kad je najkasnije za prijavu?