Okupljanje za kraj 2016

Preka kaldrma.Tu je sada kružni tok.Iz pravca Deča stižeš na nju i možeš da biraš gde ćeš.Pravo je za Ašanju,Kupinovo,Obrež.Desno za Karlovčić,Mihaljevce,Prhovo a levo za Petrovčić,Bečmen,Jakovo,Surčin.Najprostije i najbrže ti je ovuda a zna kolega Branko iz S.Pazove put.

Off je ali ajde.
Prošle godine vraćamo se sa mora i u najvecoj guzvi u Solunu izgubi mrezu:haha:govori mi skreni a strrlica pokazuje pravo:haha:Sva sreca posle petnajstak kilometara bio nadvoznjak inace bi se vracao preko Bugarske:haha:
Teo sa m razbiti telefon

Preko Venca na auto put, pa onda
Pičite vi onda direkt do Šimanovaca.Kada uđeš u Šimanovce na prvom semaforu ideš levo i samo cepaš pravo do Deča i kroz Deč pravo do preke i kružnog toka gde ideš levo za Petrovčić i kad izađeš iz Petrovčića ima oko 1.5 km do skretanja desno gde se ide direkt u Progar.
.
Ako bi isao auto putem od NS-a dosao bi do Zemuna, pa se moras vracati do Pecinaca.

Ne mora se vraćati nigde.Ide za Dobanovce pa u Surčin i iz Surčina za Jakovo-Boljevci-Progar.Gorane krenite sutra uveče da stignete taman na vreme. :osmeh:

Mims ne ideš u Šimanovce.Evo Nikola je okačio putanju.Isto kao što sam ja napisao samo ne ideš preko Jakova već Surčin-Bečmen-Progar.

Nazad
Vrh