Okupljanje za kraj 2016

Како сте знали да идем по челик...ево направише ови моји пећицу за прераду истог, па послали мене да им набавим са војног отпада, чули да швабе продају на кило гвожђе од леопард тенкова. Није скуп, а изузетан квалитет...па ја идем да дотерам једног, да имамо са чиме мачеве да правимо....

ах да ево је и пећица за каљење...снага, 12кВт ситница....

15590376_10157864581430363_2162317005145165691_n.jpg

Svi su pozvani za druzenje i caskanje::prica::, nikada se ne pravi razlika izmedju clanova sa vecim stazom na forumu i manjim.

Dolazim,ako ne bude neki datum posle 21.1.2016 tad sam na skijanju.Možda će i burazer,a ako ima još neko iz Mitrovice možemo se organizovati.

Како сте знали да идем по челик...ево направише ови моји пећицу за прераду истог, па послали мене да им набавим са војног отпада, чули да швабе продају на кило гвожђе од леопард тенкова. Није скуп, а изузетан квалитет...па ја идем да дотерам једног, да имамо са чиме мачеве да правимо....

ах да ево је и пећица за каљење...снага, 12кВт ситница....
kanda ti igraš previše igrica? :ppozdrav:

kanda ti igraš previše igrica? :ppozdrav:

Ево јадан не знам ди ми глава од њих:haha:. Почели сте да подјебавате сви редом, а ја не морам да Вам се правдам зашто идем тамо где идем. Ко што се Ви ни мени не правдате кад нешто радите, јел тако. Тако је.....

Auf widersehen Herren....

Nazad
Vrh