Okupljanje forumasa juzno od Save i Dunava

Ko zakasni nije problem,ko porani ima mpj broj da se javi da ga sacekam i ugostim
 
Koga treba da sacekam kod naplatne rampe neka se javi,da ne stojim tamo ko budala,a da svi znaju put ????????????????????????
 
Javice zbog posla kad ti odgovara i ja te cekam,nije problem ako se okasni malo,i Krsmanovic zna put do konaka pa moze da otprati jos nekog
 
Sad sam prostudirao na mapi. Nije komplikovano doći do restorana. Tako da snaći ću se. :ppozdrav:
Sa naplatne samo pravo do semafora na ulazu u grad. Na semaforu ides polulevo(ne levo) i picis kroz centar samo pravo. Na petom semaforu od naplatne rampe(racunajuci i prvi koji si prosao na ulazu u grad i jedan za pesake ispred skole koji je ubrzo posle prvog) skrenes desno. Posle par stotina metara nailazis na kruzni tok na kom skreces levo. Odmah ces sa desne strane videti Vivo soping park a sa leve sportsku halu. Posle hale sa leve strane je hotel Hill. E, tu ispred samog hotela je raskrsnica i ulaz u setaliste. Levo od ulaza u setaliste ide uzak asfaltni put uzbrdo. Krenes njime i posle manje od 100m nailazis na raskrsnicu gde moras desno jer je pravo strma jednosmerna odozgo. Pratis vijugavi put nekih 400-500m i tu si, sa leve strane puta je etno restoran.

A moze i ovako: Na sestom semaforu skrenes desno i stizes do hotela gde skreces levo(jako uzbrdo).
 
Ulica kod petog semafora levo je zatvorena zbog radova...cekam kod naplatne nije problem nikakav
 
Nazad
Vrh