Okupljanje forumaša 05.09.2010. na izletištu Letenka.

pozdrav narode drago mi je da ste se dobro zabavili
@mucobieno jesi pricao ljudima kako prevrces tog rusa sto reklamiras i prikolice u repi :haha:
 
E jesi neki pa baš nas da nasadiš.Nije tebi što ti se javio baksuz nego što je to još 100 eura više pa cifra dođe okruglo 1000 pa si našao na nama da se istresaš ne bi li se sažalili i otplatili duuug. :haha:
 
Evo jos malo slika koje sam ukrao od Baneta.
rrtl76.jpg

ibdzck.jpg

Clan MiroslavJovanovic...boli njega sto Srbija nema more... :cool:
2i1ks9d.jpg

E ovako...Ovaj veliki u crvenoj majici je Kiss Robert,do njega je Bogdan Suljmanac predsednik APS-a,u sivom dusku je decko koji je dosao sa Banetom on nije clan,u cucecem redu...prvi s leva Matic,usati cika je Farmer Bob,Miroslav K i Bane Ivanov.
eqqfkk.jpg
 
Meni je bas zao sto nisam mogao da dodjem,morao sam ovrsiti suncokret.Zato sledeci put dolazim sigurno.Jeste li uclanili Kisha u APS?
 
Hhmmmm......danas ne!Dosta mi je bilo juce i sinoc na banketu kod druga. ::samo odmor:: :cao: :cao:
Pa trebalo bi da bude jos slika.Gde su?
 
To je KR kriv sto je takva talandara jer nije dao da je 2 druga ociste,Matic mu lepo rekao da ih pusti a KR ih rasterao :haha: :haha:

Post je spojen: [time]1283798430[/time]
_________________________________________________
A zanimljivo je da nema ni jedne slike sa valova,dok se jelo svi bili zamazani pa se niko nije 'vat'o telefona i aparata da slika. :D
 
Žao mi je što nisam mogao doći,ali mi je drago što ste se lepo družili :cao: Nema beš nešto mnogo ni fotografija,a i to što ima većinom su bez potpisa ko je ko :udri: Jedino je N.A malo izvadio stvar nabrajajući po redu članove sa slike,pa sam tako i upoznao sve momke sa slike ::svaka cast::
 
Nazad
Vrh