mirosti
Član
Dobro došli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To bi bilo štogod lepo,svi zajedno na moruDeji samo da nadjemo neko kvalitetno belo vino i nema brige, moze da vozi do Soluna ako treba
Imam i ja takve kante,samo u njima posluzujem pomije za svinjeOvako je to izgledalo kad je firma organizovala okupljanje 2018e. Vrsar, Hrvatska! Pokazacu vam jos dosta boljih slika na okupljanju
Kanta za napojTo su vedra a ne kante
Iskusan sam za skupove.Mislim Nikola da je na tebe red,Namazan je taj samo tako...kad treba da vozi on nađe šofera...
Jel makar WC bio blizu?Ovako je to izgledalo kad je firma organizovala okupljanje 2018e. Vrsar, Hrvatska! Pokazacu vam jos dosta boljih slika na okupljanju
Privatna plaza, gde ces bolje.. Imam jednu grupnu sliku u plicaju ali ima dosta golisavog naroda pa ne smem da kacim na forumJel makar WC bio blizu?
Bilo je i drugog pica, npr jedan kolega se tako fino olesio da smo ga tovarili naredna 24 sata kako je cetvoronoske isao po plazi i trazio nesto po pesku..Imam i ja takve kante,samo u njima posluzujem pomije za svinje
Brate,sestro ,ćale si kevemi!
Kakav bre sampanjac? Nismo gejevi!
Salim se samo,imam i ja dve takve posude za led.Bilo je i drugog pica, npr jedan kolega se tako fino olesio da smo ga tovarili naredna 24 sata kako je cetvoronoske isao po plazi i trazio nesto po pesku..
Ja vozio u MorovicIskusan sam za skupove.Mislim Nikola da je na tebe red,