Okupljanje 16.2. u 16h 2025. Indjija

Зато сам ја стао у задњи ред кад смо се сликали напољу, да не кварим просек.
Иначе, све је било врло коректно, одзив скоро 100% од пријављених. Чини ми се да се Горан највише смешио, валда зато што је он скупљао новце. Упознао сам лично многе форумаше уживо, за неке сам имао дргачије виђење... Матић ми је био млађи негио на слици са форума, за Небојшу сам мислио да је старији него што изгледа, Ловац Лука ми је имао 2-3 киле више него на форуму, Миксер тек завршио средњу школу, за мене сви мислили да сам 69. годиште а не 59. ;)
Једино су сви замерили што нисам повео комшиницу али кад је видела списак и да би била једино женско, мало се постидела, тако да је одустала.

Зато сам ја стао у задњи ред кад смо се сликали напољу, да не кварим просек.
Иначе, све је било врло коректно, одзив скоро 100% од пријављених. Чини ми се да се Горан највише смешио, валда зато што је он скупљао новце. Упознао сам лично многе форумаше уживо, за неке сам имао дргачије виђење... Матић ми је био млађи негио на слици са форума, за Небојшу сам мислио да је старији него што изгледа, Ловац Лука ми је имао 2-3 киле више него на форуму, Миксер тек завршио средњу школу, за мене сви мислили да сам 69. годиште а не 59. ;)
Једино су сви замерили што нисам повео комшиницу али кад је видела списак и да би била једино женско, мало се постидела, тако да је одустала.
Jel na forumu izgleda kao da sam tek završio srednju ili uživo?

Inače od vaš je bilo slabo slika na forumu ali vas nisam zamišljao kao tako visokog čoveka. Ali sve pozitivne utiske ste ostavili...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Baš sam mlađan, k'o rosa u podne. 🤣
Inače jedno od kvalitetnijih druženja, lepo je kad vidiš ljude koje nisi dugo sreo a još upoznali i članove koji su sada došli po prvi put.Ne možeš se sa svima ispričati ali tako to ide.

Da su pustili barem do ponoci opet bi nam bilo malo vremena za druzenje... Inace bilo je super,upoznao sam clanove sa kojima se dopisujem duze vreme i ok su likovi... Sve u svemu organizacija na nivou

Послато са 23090RA98G помоћу Тапатока

Можда да је још била певаљка...али се онда не би овако лепо испричали, сви би само гледали у ...текст песме.

Da su pustili barem do ponoci opet bi nam bilo malo vremena za druzenje... Inace bilo je super,upoznao sam clanove sa kojima se dopisujem duze vreme i ok su likovi... Sve u svemu organizacija na nivou

Послато са 23090RA98G помоћу Тапатока
Pustili su nas do 23:20 nego si ti pozurio 😂

Sve u svemu lepo utroseno vreme.. Hvala domacinima na organizaciji, sve je proslo u najboljem redu.:ppozdrav:

Nazad
Vrh