Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala Bogu, mladi ljudi
Jel na forumu izgleda kao da sam tek završio srednju ili uživo?Зато сам ја стао у задњи ред кад смо се сликали напољу, да не кварим просек.
Иначе, све је било врло коректно, одзив скоро 100% од пријављених. Чини ми се да се Горан највише смешио, валда зато што је он скупљао новце. Упознао сам лично многе форумаше уживо, за неке сам имао дргачије виђење... Матић ми је био млађи негио на слици са форума, за Небојшу сам мислио да је старији него што изгледа, Ловац Лука ми је имао 2-3 киле више него на форуму, Миксер тек завршио средњу школу, за мене сви мислили да сам 69. годиште а не 59.
Једино су сви замерили што нисам повео комшиницу али кад је видела списак и да би била једино женско, мало се постидела, тако да је одустала.
Pustili su nas do 23:20 nego si ti pozurioDa su pustili barem do ponoci opet bi nam bilo malo vremena za druzenje... Inace bilo je super,upoznao sam clanove sa kojima se dopisujem duze vreme i ok su likovi... Sve u svemu organizacija na nivou
Послато са 23090RA98G помоћу Тапатока