Okupljanje članova za kraj 2017.

Bice da su ti lopovi dosli sa Sremcima :haha:Salu na stranu,dobro se zavrsilo,kako je moglo.:ppozdrav:

Ja sam danas oko 11 h išao po svoj auto koji je jedini ostao celu noć,nisam primetio da je iko išta dirao. To su verovatno neki drogoši koji su hteli da obiju i pokupe stvari iz auta. Jer stvarno nis čuo baš dugo da je nekom ukraden auto u Somboru.

slama je bila dovoljna mekana?
icon_biggrin.gif

Domaćinska kuća je to. Slame bilo na volju :osmeh:

Bilo je super ... drago mi je da je bio ovoliki odziv i što kažu kolege da nas sledeće godine bude još više

Svasta za ovo obijanje, ja sam cesto imao pozive sto od zene sto od komsija i i za oglase i uvek izlazio kroz prostor za osoblje, zbog cega su mi se izgleda smejali, gde se video parking nisam nikog primetio ili su mozda zato odustali...

Drago mi je sto sam vec "'edanred" i ja bio prisutan. Prijatno je bilo drustvo! Drago mi je sto sam imao priliku da Vas (koga sam stigao zbog brojnosti nas - hvala Bogu bilo nasje...) licno upoznam!
Hvala organizatorima!
Bas mi je zao zbog auta. I to je steta - jeste sreca u nesreci, da su "razleteli" pre nego sto su izvadili sedista, ali ipak...
Nadam se (da ce sledeci put zlo spavati, i) da se vidimo i sledeci put!

Nazad
Vrh