Okupljanje članova za kraj 2017.

Jel ovaj Galicije čistokrvni Sremac, kad se toliko koleba?

То ти не бих знао рећи, моји су само око 200 година у Срему и са једне и са друге стране, а и њихове фамилије...јел нас то сврстава у чистокрвне Сремце ондак...

Морам људи да нарпавим измене у плану, јер се све помера за 2 недеље које су биле испланиране....

Стрпе се још мало, треба да променим план посете....није то тако лако, морам да извагам ко ће да извиси у тој посети.....

Ko hoce, taj nadje nacin da dodje. Visa sila nekada se desi, ali od toliko skupova jedan se mora zalomiti da svako od nas je mogao doci.:ppozdrav:

Cvejo dodjes do BG onda imas voz (to je najjeftinije) neko od nas ce te cekati na zeleznickoj. Ili vidi sa Malisom M (ne mogu da se setim jos ekipe iz Pozarevca koja je uzimala semena) pa dodjite zajedno. Imas i R taxi iz Sombora voze za 400din NS-SO, mislim da BG voze 500din, ako te zanima mogu se raspitati?

@Aca Raic
Stavicemo vas na procevlje kao poglavara foruma i pazimo vas:ppozdrav:
Ma nije put nesto skup finansiski nego ja volem da se opustim u dobrom drustvu i popijem po jednu.Ali samo jednu.:ppozdrav:Ovako je drugacije kad idemo par nas iz kraja.mozemo soferirati naizmenicno.

А јбг сад, ово за Немачку сам испланирао пре више од 2 месеца, ни на крај памети ми није био скуп форумаша....и сад ме овако од реда подјебавате сви....

Ma Galicije, uz dužno poštovanje, ja sam tako propustio dva druženja forumaša zbog "neodložnih" poslova, i onda se opravdavao.
To je bezveze.
Ili ideš, ili ne pričaš.

Imam predlog za organizatore skupa. :osmeh: Da pozovemo ministra poljoprivrede nek nam bude pocasni gost! :osmeh:

Neee ja se samo na pomisao najezio a ne jos da bajke uzivoslusamo. Bio obeco nije uradio i nek se primiri bolje.

Jел нас то сврстава у чистокрвне Сремце ондак...

А колико нас има? Много брате, не би стали ни у једну мању државу.

За неколико деценија биће нас и више, кад постану Сремци и

Сви они који су касније стигли овамо....

:ppozdrav: :haha:

А колико нас има? Много брате, не би стали ни у једну мању државу.

За неколико деценија биће нас и више, кад постану Сремци и

Сви они који су касније стигли овамо....

:ppozdrav: :haha:
Neko su ovde i 7o godina pa ih i dalje zovu Dođosi ili Bosanci :ppozdrav:

1.Bojčetić
2.Goran G.
3.Ja
4.Mims
5.PG Krnač
6.Kameni
7.Kris80
8.Minđušar
9.Darko Dren
10.Sremac84
11.Nikola Ilić
12.Dejaaa
13.Miloš Bota
14.Zcurcic
15.Frenk
16.Dragan18
17.Sava Bata
18.Mladen87
19.Mucobieno
20.Milan89
21.North Army
22.Dobrinčan
23.Ristaa
24.Ristin prijatelj
25.Nikola Inđija
26.Željko025
27.Milan Spay
28.Spajki
29.Rodic
30.Dulkaarpad
31.IchbinMilan
32.Ljubek
33.Sama
34.Branko
35.Miloš88
36.Sale
37.Diklofen
38.UbovićRatko
39.Djole 71
40.Kameni prijatelj
41.Žarkovmali
42.Sale ratar
43.Brkin-Sonta
44.Pantić
45.mcbaycow
46.Okrim
47.Mirkov komšija
48.Diesel d-60
49.telnet
50.Talianu
51.Pajac
52.Bane Pa
53.Vlada77
54.Baderljica

Malo da uradim refresh.Ako sam nekoga izostavio ili ako se neko nije prijavio može se javiti da ga upišem na spisak.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh