Dr.Gruja
Član
Ja mislim da bi posle ovog okupljanja u Sr. Karlovcima zbog velikih zasluga na forumu i na okupljanjima F.B. trebao da dobije bar čin razvodnika ako već nemož biti urednik 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
North ARMY je napisao(la):Dobio je Peto po usima od zene,nesto je imao mnogo tuzan glas ne zvuci tako covek zbog auta.![]()
KishRobert je napisao(la):a gde si ti?
North ARMY je napisao(la):Dobio je Peto po usima od zene,nesto je imao mnogo tuzan glas ne zvuci tako covek zbog auta.![]()
peto1 je napisao(la):Moracu preci na one antibiotike iz podruma jel mi ove iz apoteke bas i ne pomazu.
znaci letelo je perje!North ARMY je napisao(la):Dobio je Peto po usima od zene,nesto je imao mnogo tuzan glas ne zvuci tako covek zbog auta.![]()
Bećarina pusta je napisao(la):peto1 je napisao(la):Moracu preci na one antibiotike iz podruma jel mi ove iz apoteke bas i ne pomazu.
Trebaš malo "zavirit" u flašku sa mojom rakijom, oma će ti biti bolje.![]()
Pa to onda može biti da je onaj famozni ptičiji grip..... pazi se ti peto, kažu ljudi da ptice od te bolesti crkavaju!peto1 je napisao(la):Moracu preci na one antibiotike iz podruma jel mi ove iz apoteke bas i ne pomazu.
Matić je napisao(la):