mindjušar
Član
Jel ovaj u beloj majici progutao loptu??
Od Timac agro sve raste,pa i lopte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ovaj u beloj majici progutao loptu??
Jel ovo sastanak mladih poljoprivrednika , Gorane neznam koliko godina imaš ali ova dvojicu baš mladoliki , e ne znam jel se i slike šalju tamo na konkurs ,ako se šalju izgubićete bodove, vi treba da budete neki predsednici ili tako nešto to vam priliči a nikako mladi poljoprivrednici Srbije !?
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Šalim se....niko nije savršen, ali treba da vam imponuje da mi izgledate kao važne ličnosti a ne kao balavci , e da i nemate kose i to vam ide u prilog tome što pišem , i znaš većina ljudi koji oćelave su bogati ljudi, lepo vam govorim nisti vi za mlade, vi ste profi- spoj iskustva i znanja , valjda će te setiti mene kad postanete budže!?Ti si pa merodavan
Čega li si ti spoj???vi ste profi- spoj iskustva i znanja
Eto , to sam shvatio da ćete me ošišati i fizički i materijalno, kakvi ste vi to drugovi, pokvario vas novac ,al neka ,samo pazite da vas drugi ne briju , šišanje i nije tako strašno, to je sad i modernoNije nikakav problem pomoćićemo ti,ošišaćemo te...