Rešio sam da pristupim ograđivanju voćnjaka, ali neznam kakve stubove da uzmem, dali bagremove ili betonske. Betonski mi deluju nekako dugovečnije, mada i bagremovi mogu da traju jako dugo. Dali neko ima možda neku preporuku oko izbora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ogradjujem veliku povrsinu oko 1,5 km i visine 1,6 ili 1,7 jos nisam odlucio .A cene su veoma razlicite pogotovu sada kad je cena gvozdja otisla na gore mnogo.
bas zbog takvih stvari se nas narod ne odlucuje na podiznje modernih vocnjaka ulozis pare i rad a dodje neki ciga sve to pokupi da proda u staro gvodzdje a nasa policija se pravi mutavaSale je napisao(la):Juce sam obisao vocnjak i video da je skinuta bodljikava zica u duzini 200 metara a i majstor je skinuo jos plus 50 zatezaca tj.presekao zice koje drze ogradu.![]()
Hipija je napisao(la):Najvise zavisi za koliko para nadjes armaturu jer je ona najskuplja.Po mojoj nekoj racunici 1 stub me izadje oko 250-300 dinara najvise.Neracunam kalup naravno i pravljenje stola.
uradio si ogradu po svim propisima. Nego , reci mi molim te koju masinu imas za busenje rupa? Dali je samogradnja ili je kupovna opcija?

P.S. koliko busi u dubinu?