Odg: Koćenje- broj malih - fotografije legla - odgajanje do odvajanja

Super. Taman malci lepo da porastu. Meni su se tri okotile I to je to za ovu sezonu... Posle krecem tek krajem avgusta ili početkom septembra
 
Pa da se i ja pohvalim mališanima.Imam dve ženke,jedna se okotila 15.juna i ima 9 mladih,druga 16.juna i ima 6 mladih.Juče su prvi put progledale i već traže majku pogledom.
 
Pozdrav drugari-ce! Danas mi se okotile dve zenke,jedna 7.komada a druga samo 1..Pre 2.meseca ova sto je okotila 7.okotila 1. a ova sto je okotila 1.okotila 7.komada.Kao da su se dogovorileda me zezaju.
 
Kod mene jutros jedna 7-8 komada a druga se čerupa i priprema gnijezdo, kao da čekaju najhladnije da se okote jutros -5.
 
Pa jutros vidim da se i druga okotila ali joj je to prvi put pa neću da je diram dok se malo ne smiri pa neznam kolko ih je a kako vidim obje su dobro složile gnijezda pa mi se čini da nebi trebalo biti smrznutih.Imam još jednu stariju čistokrvnu tetoviranu veliku činčilu koja nikako da se upari kako treba stalno odbija parenje sjedne na zemlju i ni trc da je nisam skupo platio već bi je davno pojeo sa guštom par puta se kotila dva puta po 3 jednom 5 i jednom 8 sad menjam zeca i ako se ne popravi poraniću je keru. Ostavio sam si još jednu mladu pa joj je bolje da menja politiku ili krk...
 
Pozdrav svima! Pre dva dana okotile mi se tri zenke (8+8+6 )komada malih.Nadam se da ce nesto preziveti ove hladne dane.
 
slike.php
[/url] [/IMG]
Juce izasli posle nekih 11 dana za sad je sve super ali i dalje neznam koliko ih ima
 
To treba da uradis posle kocenja jel se moze desiti da kiji mali ugine pa da ti zasmrdi cela kotilica.
 
Prekjuče mi se prvi put okotila hajkom zečica. Onako odokativno bih rekao da ih ima 7-8. Ne smem previše da prčkam oko njih iz straha da ih ne odbaci, jer je besna. Besna je k'o zmija. Rečeno mi je da je njena majka bila besna prema zecu na parenjima. Ova moja samo čeka kad će da me izgrebe, ujede. Danas prolazim rukom oko žice, levo-desno, a ona trči za rukom i frkće. Jel imao neko do sad ovakvu "ljuticu" među hajkomkama? ::jako_besan::
 
Nazad
Vrh