Odg: Koćenje- broj malih - fotografije legla - odgajanje do odvajanja

@szeki telep - crnac je na oca, imas sliku mog zeca za priplod u temi o muzjacima, a druga je parena sa belgijancem, tad jos nisam imao mog crnog.
@miroslavp - bas tako drugar :ppozdrav:

Pozz forumasi,evo cini se da je od prvi puta uspjelo.

Zecica je vec pocela praviti gnijezdo,za 6 dana ako sve bude uredu ocekujem mlade :ppozdrav:

Okotila mi se zecica N.Sarac,vec treci pot se koti i uvek okoti 2-3 zecica,ocigledno da nesto nije u redu sa njom,dal da promenim zeca ili da je sklonim,druge zecice sa tim istim zecom(sad pokojnim)kote po 7-8 kom.??

Dočekao ja prvo leglo bečkih plavih kunića ženka prvakinja 9kom stari 22 dana
attachment.php

Star 22 dana, a već se vidi da ima potencijala :):ppozdrav:
attachment.php

Za godinu 2013/14 do sad 77 zeka mi se rodilo cekam jos 3 okota pa da vidim konacan broj. Za malog i mladog uzgajivaca kao sto sam ja nije los rezultat a samo 4 su uginula ali to na porodjaju majka ih izbacila. Na malom prostoru ih drzim mozda 3m x 3m, a u sredini sam ostavio prostor da mogu uvek da ih pustim. Da ima vise prostora bio bi i veci broj od 77, ali dobro ne zalim se neka ovako nastavi i bice sve dobro.

Za godinu 2013/14 do sad 77 zeka mi se rodilo cekam jos 3 okota pa da vidim konacan broj. Za malog i mladog uzgajivaca kao sto sam ja nije los rezultat a samo 4 su uginula ali to na porodjaju majka ih izbacila. Na malom prostoru ih drzim mozda 3m x 3m, a u sredini sam ostavio prostor da mogu uvek da ih pustim. Da ima vise prostora bio bi i veci broj od 77, ali dobro ne zalim se neka ovako nastavi i bice sve dobro.

Svaka tebi čast.Za mene je to rezultat za respekt.

Hvala vam, ali ja mislim da bi to trebalo da se pojaca, ali videcemo. 28.06.2014 ce da mi se zavrsi sezona 2013/14 pa sam razmisljao da pustim jos jednu zecicu da se pari moze stici da se okoti :D. Jer mislim da me je ova jedna zeznula trebala bi sutra da se koti, ali nema gnezda. Tako da ce najverovatnije druga na paranje danas.

Hvala drugar okotila se 4.5.2014 i ima 6 usonja, a ona je jos uvek punaa mleka ko krava je :)a hvala Bogu lepo ih hrani,bas sam danas to slikao jer sam im izvadio kotilicu pa reko da ih uslikam sve zajedno :)

Nazad
Vrh