Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda jesi upravu ali njihova majka je skotna treba da se koti 20.tog i to sam je rano pustio pod zeca ali sve je bilo spontano odvojio sam ih jer su poceli da jedu sve ostalo i zato mislim da nisam pogrijesio...Moje prvo leglo ... stari su 20 dana i odvojeni su od majke danas...
Selmoxy zasto tako rano odvojis od majke zar netreba da budu 30-40 dana sa majkom,najranije odvajanje bez posledica je 28dana starosti mladih kunica.U dobu od 20dana jos im je potrebno mleko.Ispravi me ako smatras da nisam upravu?! Prelepi su ti kunici....
Moje prvo leglo ... stari su 20 dana i odvojeni su od majke danas...
Selmoxy zasto tako rano odvojis od majke zar netreba da budu 30-40 dana sa majkom,najranije odvajanje bez posledica je 28dana starosti mladih kunica.U dobu od 20dana jos im je potrebno mleko.Ispravi me ako smatras da nisam upravu?! Prelepi su ti kunici....
zecice su cudo. zimus mi je jedna napravila gnezdo da nisam mogao da poverujem. ukopala ih je bas duboko u seno i okolo je nagurala piljevine. prosto je za ne poverovati kako brinu o mladuncima. a kad treba da se kote ja izvirujem svaki cas, ne mogu da docekam kad ce se okotiti. devojka me uvek kaze kao da cu ja da postanem tata .Ovo jos nisam dozivio
Kod ljubimaca bio sat vremena,gledao kako jedna od zenki ,koja se treba okotiti, pravi gnijezdo...
Prvi put pravi gnijezdo tj,prvo joj kocenje i unijela je toliko sijena u kotilicu da je za ne povjerovat ,fino napravila rupu u svemu tome, jos samo cekam da stavi dlaku i to ce biti gnijezdo za 10
zecice su cudo. zimus mi je jedna napravila gnezdo da nisam mogao da poverujem. ukopala ih je bas duboko u seno i okolo je nagurala piljevine. prosto je za ne poverovati kako brinu o mladuncima. a kad treba da se kote ja izvirujem svaki cas, ne mogu da docekam kad ce se okotiti. devojka me uvek kaze kao da cu ja da postanem tata .