Zdravo prijatelji. Srecni praznici. Meni se juce, na Badnje vece, okotila (kod mene prvi put, a navodno se vec kotila kod decka koji mi je prodao) kunica. Nikako da ukapiram dali da fino pretrazim gnezdo zbog umrlih da ne hlade druge, ili da ne uznemiravam majku jer je ionako neka nervozna cura. Koliko sam ja podigla njeno pocupano krzno, nasla sam jednog celog ali mrtvog kunica na vrh gnezda i odma sam ga izbacila van, ali kako druge mrdaju dublje ispod, nisam htela da mnogo kopam da ih ne hladim ili traumatiziram majku, tako da nisam stigla da ih prebrojim ili vidim dali ima jos neko mrtvo. Sa ovim mrtvim, sam nasla i nesto sto je kao dzigerica, pa ne znam jeli to ona pojela nekog ili je to delo posteljice, sa obzirom da je i krzno koje ih pokriva, ulepljeno zgrudvanom krvi i neuredno. Pomoc? Dali savetujete da sklonim majku u drugi kafez i lepo prokopam po gnezdu, da bih nasla sta je sta, ili da je ostavim jos neki dan tako jer frci i mrci sa dna kafeza dok joj dajem hranu koju uzgred receno, ne jede a ni vodu pije svejedno sto joj je dostupna? Meni je ovo prvi put, kompletno sam neiskusna, trazim vasu pomoc?