Obuka za profesionalne korisnike sredstava za zaštitu bilja.

Čovek ima dva sina podelio je zemlju sinovima i ostavio nešto sebi, na istoj adresi tri gazdinstva neće sigurno sva trojica polagati, sad ne znam šta je tu fiktivno.

Čovek ima dva sina podelio je zemlju sinovima i ostavio nešto sebi, na istoj adresi tri gazdinstva neće sigurno sva trojica polagati, sad ne znam šta je tu fiktivno.
zavisi od kolicine zemlje koje taj domacin podelio zemlju i poseduje

ako 2 gazdinstva pokrivaju kolicinu zemlje koju poseduju sva trojica,jedno gazdinstvo je fiktivno iz vrlo znanog razloga

Po dvadeset hektara svakom
pa onda vec znas moj odgovor,staju na jedno a ne na 2...mozda su i zaposleni pa se pio ne placa,otac mozda i penzioner itd itd
mnogi tako i rade da bi lakse stizali do nekih prednosti

al sto kaze matic da idemo dalje,tu cu stati

PS
mnogi znam da nisu ni poceli polagat i ne znaju ni kad ce,naprimer znam iz sela Pivnice kod Despotova,kaze mi covek nezna jos nista o polaganju kad,gde,sta

i da dodam nama su rekli 1 sertifikat-1 gazdinstvo

polaze nosioc ili clan i vezuje se polagac sertifikata za taj broj gazdinstva

"Дал' да устанем ил' да одустанем!?
Живо ме занима како ће то да изгледа у пракси кад уђем у апотеку да купим хемију. Шта, држим паре у руци а апотекар (трговац) неће да ми прода?

prosto i jednostavno nece ti prodati jer nece sebi da zbog nekog tamo xy osobe,kad dodje inspekcija,natovare sami sebi kaznu i zabranu rada iste na odredjeno vreme

ako kupujes vece kolicine ide na gazdinstvo gde mogu da prate hemiju kroz fiskalne racune
ako kupujes male ide na licnu kartu

bar ovo sto je do sada govoreno

Nazad
Vrh