floyd
Član
PSS iz Zrenjanina uveliko drži obuke i izdaje sertifikate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bukvalno ga pitaj(tog Duska) za cega koji moj on prima platu tamoJa s ove strane Dunava ne znam nikog da je uplatio
Drugo, totalna neobaveštenost, vidiš da poljoprivredna služba opštine Grocka nema pojma šta, kada i kako![]()

Ima i takvih.Pa ja iskreno neznam nikog u blizni da nije uplatio polaganje
mislio sam ovde kod meneIma i takvih.
bar iskreno recePitao sam ga. Odavno. Kaže - nizašta![]()
Ako je tako onda ispadne zdravo Ćaci.Položio u ponedeljak.Čisto uzimanje para, odslušali predavanje, rešili test za minut i zdravo đaci.
Чика Ацо нешто слутите или долазиш у године кад штрцаљка и дизна више неће радити? Оно што би рекли ослабила мембрана,а комшиница у снази?Уплатио и ја у ПСС Сремска Митровица 3.440,00 динара. Зваће за десетак дана за термин обуке и полагање. Кажу да се сертификат издаје на пет година, за мене таман.![]()
Koliko traje sve vremenski kompletna da kazem obukaa ?Položio u ponedeljak.Čisto uzimanje para, odslušali predavanje, rešili test za minut i zdravo đaci.
A kakva je prolaznost na ispitu, jel ima ponavljačaNije ceo dan, bude i pauza za topli obrok.Meni je bilo zanimljivo, dobra ekipa se sastala, žena predavač iz PSS i žena iz agencije za ruralni razvoj.Obe su nam prezentovale plan obuke na sasvim jednostavan svima razumljiv način uz određenu dozu humora bez koje ne bi bilo toliko interesantno.

Bio danas prepodne...
Trajalo od 08:30 do 12:30, sa dve pauze, voda u flašama od pola litra i peciva...
Tri predavača se smenjivali...
Ništa posebno, ljudi koji koriste pesticide znaju kako "bi" trebalo njima rukovati, ali praksa...
Na kraju bio kao neki praktičan deo, pokazni sa prskalicom od 400l parkiranom u dvorištu, agregatiran ni sa čim...
I onda, polaganje Test-a...![]()
Test od 10-tak pitanja, tipa da li pesticidi trebaju imati nalepnicu sa nazivom i deklaraciju, kao i gde na prskalici vršimo proveru potrošnje sredstva...
Mislim...![]()
Trebalo mi je 36 ipo sekundi da zaokružim tačne odgovore i predam na uvid dvojici koji su dobrano ušli u osmu deceniju života, a sedeli naspram mene, da se ne muče, nego lepo prepišu od mene...![]()
Eto, ispoštovan je neki minimum norme, a da ipak liči na nešto....
Sačekali smo nekih pola sata da se odštampaju Potvrde o položenom, a Sertifikat, u vidu kartice, tako je bilo reči, stićiće nam na kućne adrese...