radashin
Član
Ma još nije pravilnik za to izašao, lagano samo 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Pa uzeće nekoliko milion eura, broj gazdinstva x 30€…Koliko desetina i desetina hiljada eura ce sada neko uzeti novca od toga ....Kao i kod C kategorije sto se sada slusaju predavanja neka svake godine ako se ne varam ,obavezno kao ,zaboravio sam kako se zove ,isto neka slicna cena,a koliko je vozaca ...lepe pare bogami,lepe pare.To neko podeli sa nekim politicarem i kez na licu od uva do uva ,a mi srecni da platimo za takve gluposti,zurimo ,trcimo.Ja necu da polazem za to dok ne bude zadnji voz,101% potrebno da se ima taj kurs ,u suprotnom me ne vide.

nisi razumeo sta sam napisao@Lule28 nemoj stalno biti kontradiktoran, škodi zdravlju.Obavezan atest prskalice odavno rade ljudi koji su u ipardu na primer...
Filozofiralo se i za e agrar pa eto nema ko nije registrovao svoj nalog, tako će biti i za sertifikate.
A ko zna kad ce i izaci i dal ce se uopste i primenjivati i kada ce sve to morati da se primeni, sve dok ne bude moralo kuliram,,Ma još nije pravilnik za to izašao, lagano samo![]()
Pa ja iskreno neznam nikog u blizni da nije uplatio polaganje@Lule28 kada bude zvanično i ostane kratak vremenski rok onda će biti stani pani.Verovatno su na to mislili oni iz PSS kada su rekli sada mi molimo vas da dođete na polaganje a posle ćete vi moliti nas.
Drumovi će poželeti Turaka a Turaka nigde biti neće.![]()