Obuka za profesionalne korisnike sredstava za zaštitu bilja.

Koliko desetina i desetina hiljada eura ce sada neko uzeti novca od toga ....Kao i kod C kategorije sto se sada slusaju predavanja neka svake godine ako se ne varam ,obavezno kao ,zaboravio sam kako se zove ,isto neka slicna cena,a koliko je vozaca ...lepe pare bogami,lepe pare.To neko podeli sa nekim politicarem i kez na licu od uva do uva ,a mi srecni da platimo za takve gluposti,zurimo ,trcimo.Ja necu da polazem za to dok ne bude zadnji voz,101% potrebno da se ima taj kurs ,u suprotnom me ne vide.

Koliko desetina i desetina hiljada eura ce sada neko uzeti novca od toga ....Kao i kod C kategorije sto se sada slusaju predavanja neka svake godine ako se ne varam ,obavezno kao ,zaboravio sam kako se zove ,isto neka slicna cena,a koliko je vozaca ...lepe pare bogami,lepe pare.To neko podeli sa nekim politicarem i kez na licu od uva do uva ,a mi srecni da platimo za takve gluposti,zurimo ,trcimo.Ja necu da polazem za to dok ne bude zadnji voz,101% potrebno da se ima taj kurs ,u suprotnom me ne vide.
Pa uzeće nekoliko milion eura, broj gazdinstva x 30€…

ovo mi nije jos toliki problem(uzimaju nam pare na svakakve nacine pa ni ovo nije ni prvo ni poslednje) al ako neko cuje da neko trci da atestira prskalicu i da uplacuje to e tog treba ustrojiti za primer i taj se direktno pokazao da je caci

tako da ako imate nekog u selu da je to vec prosao,taj je garantovano za zvalonju 1/1

Evo, čovek zadužen za poljoprivredu u opštini Grocka (ne znam tačno zvanje radnog mesta), upravo mi odgovara
64fdbfea601fcfade426a202ddb08be0.jpg

@Lule28 nemoj stalno biti kontradiktoran, škodi zdravlju.Obavezan atest prskalice odavno rade ljudi koji su u ipardu na primer...
Filozofiralo se i za e agrar pa eto nema ko nije registrovao svoj nalog, tako će biti i za sertifikate.

@Lule28 nemoj stalno biti kontradiktoran, škodi zdravlju.Obavezan atest prskalice odavno rade ljudi koji su u ipardu na primer...
Filozofiralo se i za e agrar pa eto nema ko nije registrovao svoj nalog, tako će biti i za sertifikate.
nisi razumeo sta sam napisao

lepo pise "ko trci" na njega se odnosi

sve dok ne bude zvanicno ne treba ici

obuka o koriscenju se polaze uveliko i to ce trebati vec mozda i kod zahteva za subvencije kao uslov
to je ono sto sam ti pisao u drugoj temi da se veze gazdinstvo za sertifikat,atest pskalice tj prskanje i eventualni ugovor sa onim koji prska je nesto drugo

@Lule28 kada bude zvanično i ostane kratak vremenski rok onda će biti stani pani.Verovatno su na to mislili oni iz PSS kada su rekli sada mi molimo vas da dođete na polaganje a posle ćete vi moliti nas.
Drumovi će poželeti Turaka a Turaka nigde biti neće. 😂

@Lule28 kada bude zvanično i ostane kratak vremenski rok onda će biti stani pani.Verovatno su na to mislili oni iz PSS kada su rekli sada mi molimo vas da dođete na polaganje a posle ćete vi moliti nas.
Drumovi će poželeti Turaka a Turaka nigde biti neće. 😂
Pa ja iskreno neznam nikog u blizni da nije uplatio polaganje
Kod nas se polaze u mesnoj zajednici 16tog i 21 januara,idu bukvalno svi nosioci ili bar clan gazdinstva(jedan sertifikat-jedno gazdinstvo,nema jedan covek za 3 gazdinstva)
Ko nece ovde ide u pss sluzbu

Pricam o atestu prskalice koja je glupost na kvadrat i da to ne treba zuriti,e sad jel ti kapiras sta ja pisem ili ne to je vec druga stvar

Nazad
Vrh