Mihajlo jovičić
Član
Jel moraju i oni kojima je struka poljoprivredni tehničar kao na primer meni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bar da ima devojaka na kružnom toku,nego ih oterali dušmaniNaša opština mora u Sr.Mitrovicu na predavanije.
Meni nije problem jer Mitrovicu znam, išao tamo u srednju školu , rodbina, prijatelji i sve po redu ali ima mnogo onih koji tamo ne idu nikad a nemaju pojma ni gde je PSS.
Gorivo, danguba, harač, parking...
Kako se prijaviti?
![]()
Рума: Обука зa бeзбeдну примeну пeстицидa - Субвенције у пољопривреди
Обавештавају се пољопривредни произвођачи, тј. корисници средстава за заштиту биља (физичка лица, правна лица, предузетници – сви који се баве применом средстава за заштиту биља) са територија општина Рума, Ириг и Инђија да ће Пољопривредна стручна служба Рума у текућој 2025. години...subvencije.rs
Grupa od 35 polaznika je uplatila 1000E. Pa ti gledaj koje ce se tu pare obrnuti.Da li po tebi to planinarenje vredi 3000 i kusur dinara?
Meni se čini da je previše.

Dođe ciga na kiosk i traži loz koji se završava na 64.Pa u Srbiji ima 508365 registrovanih poljoprivrednih gazdinstva pa pomnoži![]()