Sloba31
Član
Jel to na racun Radasina? Mnozio na digitron a on ima samo 8 cifara i zato mu ispalo 10 a ne 100 miliona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma jok, nego se setio vica ka sam na kraju procitao "pa pomnozi"Jel to na racun Radasina? Mnozio na digitron a on ima samo 8 cifara i zato mu ispalo 10 a ne 100 miliona.
I to je baš jeftino kada se pogleda da će važiti 5godina. Ali iz toga će ipak biti i nešto korisno.... Konačno će krš mobili prskalice iz 80-tih godina koje cure konstantno od kuće do njive nestati i završili u starom gvožđu gde su trebale da završe još pre 20 godina.Atest prskalice koštaće nas 24.000 rsd...![]()
to znaci da ce inspektori ili ko obilaziti gazdinstva da vide sa kojom prskalicom obavljas poslove u jeku sezone primer prskanje strnjika? mislim ne razumemI to je baš jeftino kada se pogleda da će važiti 5godina. Ali iz toga će ipak biti i nešto korisno.... Konačno će krš mobili prskalice iz 80-tih godina koje cure konstantno od kuće do njive nestati i završili u starom gvožđu gde su trebale da završe još pre 20 godina.
A ima gazdinstva koji nemaju prskalicu. Neko drugi mu radi prskanje ( uslužno ili dobrovoljno ) .
@šandor O tome sam razgovarao sa zaštitarkom iz PSS.Moći će da se priloži ugovor o uslužnom ili dobrovoljnom prskanju uz novčanu, naturalnu i kakvu već naknadu.
Kod mene su 3 gazdinstva, samo ja prskam pa me je ovo interesovalo da ne polažemo svi bespotrebno.
mislim da to ne pije vodu i da te zastitarka ohladila odgovorom jer ni ona jos to ne znaAl opet mora da se položi da bih mogao kupovati " pravdati računom " sredstvo za zaštitu bilja.
Pitam ja jednog starijeg komšiju: jel te, šta se desilo sa suncokretom prekoputa vaše njive, jel je malo dobio hemije od vašeg prskanja?znam mnoge koji sa prskalicama od nekoliko hiljada evra zajebu suncokret soptsveni a ne da je neko oprskao komsijski