Pa sve se svodi na otimacinu.Od apsurda do apsurda3300 sve rešava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sve se svodi na otimacinu.Od apsurda do apsurda3300 sve rešava.
Mene više zanima šta će ljudi koji imaju male bašte,da kažem kućni proizvodjači.Kako će da kupuju pesticide u apotekama za 2 ara bašte i da li će i oni morati da polažu ili neće imati mogućnost da kupe uopste hemiju : /
Porodicni paket.Ja oduvek kupujem na gram, odakle vam za 5-10 grama ?!![]()
Je l' si nasao ti neki porodicni paket od stanara ?Porodicni paket.
znaci navlakusa samo da se uzmu pare za nista
znaci necemo polagati
bojkot![]()
niko nista ne zna a svi trce polagatima cim se ne vezuje za gazdinstva znaci da je samo kradja para pa ko uplati-polozi i to je to
ne verujem da ce vec ove godine biti vezano za e agrar(kao litraza za gorivo) koa sto ce hemija biti za kulture
tako da im je ovo cist novac za sledecu kampanju tj stranku koja se osniva
isti fazon ko i za kartice nisa sto svako moze da sipa na tudje
Njegov paket je za celo selo bio.Je l' si nasao ti neki porodicni paket od stanara ?![]()
Отвориће се тржиште неопране амбалаже....Mene više zanima šta će ljudi koji imaju male bašte,
niko nista ne zna a svi trce polagati
deluje ko da su clanovi pa daj uuplacuj za nista![]()
Ko to zna, pustili buvu da uzmu neki dinar za polaganje..Od kad postaje obavezan sertifikat, procitao sam negde da ce moci ove godine bez sertifikata, a da od 01. 01. 2026 je obavezan
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока