Obuka za korišćenje pesticida

Mene više zanima šta će ljudi koji imaju male bašte,da kažem kućni proizvodjači.Kako će da kupuju pesticide u apotekama za 2 ara bašte i da li će i oni morati da polažu ili neće imati mogućnost da kupe uopste hemiju : /

Kako su rekli "Amaterski će moći svi i dalje da kupuju mala pakovanja 5-10grama i 0,2-0,3L za to neće trebati sertifikat"

znaci navlakusa samo da se uzmu pare za nista

znaci necemo polagati

bojkot :)

ma cim se ne vezuje za gazdinstva znaci da je samo kradja para pa ko uplati-polozi i to je to

ne verujem da ce vec ove godine biti vezano za e agrar(kao litraza za gorivo) koa sto ce hemija biti za kulture

tako da im je ovo cist novac za sledecu kampanju tj stranku koja se osniva
isti fazon ko i za kartice nisa sto svako moze da sipa na tudje
niko nista ne zna a svi trce polagati

deluje ko da su clanovi pa daj uuplacuj za nista :ROFLMAO:

Screenshot-2025-02-06-20-45-51-979-com-viber-voip-edit.jpg

Gomila gluposti, sona kiselina se prodaje u običnim prodavnicama, deset puta je opasnija od pesticida , u normalnoj prodaji i za nju ne treba nikakva obuka .........Sirćetna kiselina takođe....

niko nista ne zna a svi trce polagati
deluje ko da su clanovi pa daj uuplacuj za nista :ROFLMAO:

Meni ovde ništa nije jasno. Ovde su neki pominjali da su uplatili određeni iznos za ovaj program obuke.
Pre neki dan pročitam da je pomoćnik ministra poljoprivrede izjavio da poljoprivrednici neće plaćati nikakvu taksu.
A upravo sada na agroklubiu čitam da je Ministarstvo odredilo da uz prijavu mora da se dostavi i dokaz o plaćenoj administrativnoj taksi od 3.310,oo dinara.

Ovo je stvarno prava LUDNICA.

јесте да нас има разних,и ја сам то видео више пута рецимо један на њиви сакупља сено.а онај на суседној њиви тоталише....али са овим законом неће се ништа постићи осим што ће неко узети паре....и да много више разних радњи на црно,од куповине отрова до куповине диплома....

Od kad postaje obavezan sertifikat, procitao sam negde da ce moci ove godine bez sertifikata, a da od 01. 01. 2026 je obavezan

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Ko to zna, pustili buvu da uzmu neki dinar za polaganje..
Moze vrlo laKo da se dogodi da ovima sto sad polazu istekne sertifikat a uredba jos ne zazivi.....
Kad ne budu mogli da se kupe preparati u slobodnoj trgovini onda cemo u skolu.... dotad sve po starom...

Nazad
Vrh