Pa valda znas sta je kaucija?? Kupis litar hemije koja kosta na primer 5000 dinara, ali je ti platis 5500 i kada vratis praznu dobijes povrat 500 dinara.Ко би то плаћао, из којих фондова?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa valda znas sta je kaucija?? Kupis litar hemije koja kosta na primer 5000 dinara, ali je ti platis 5500 i kada vratis praznu dobijes povrat 500 dinara.Ко би то плаћао, из којих фондова?
Код нас је сада манија џамбо вреће да баце на крај њиве и онда их ветрови котрљају по атару. Језа ме ухвати каква смо стока постали. Гледам сада у пролазу из Кисача за Степановићево кад се иде на пола пута два цркнута крмета па близу 50кг избачена и то на улазак са асфалта на земљани пут.Kod tebe u ataru nema ambalaže od hemije i ostalog smeća gde god se okreneš?
Prethodnih dana dok sam bacao ureu prošao sam dobar deo atara, ono je sramota na šta neki delovi liče.
Ima svuda svakojakog smeca i sve se slazem nego mi nije bilo jasno to sto si napisao da ne baca po svom Bogu.Kod tebe u ataru nema ambalaže od hemije i ostalog smeća gde god se okreneš?
Prethodnih dana dok sam bacao ureu prošao sam dobar deo atara, ono je sramota na šta neki delovi liče.