Objekti za smeštaj mehanizacije

Obavezno se raspitajte na više mesta, moj drug je jesenas produžavao jednu šupu i ponude su bile od 8000 pa do 12000 evra...

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Kum ima ponudu za halu pokrivanje filcovanim limom, opsivanje limom sa tri strane, oni kopaju stope i nalivaju.
Sve to izadje oko 65€/m²

Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka

Kakvo je kod vas stanje sa majstorima i cenama? To je takvo grudvanje da covek nepoveruje ide se taktikom odvalim cenu pa ko koga zaj
Jedan trazio za terasu 4x3x2 da uzida podigne krov na jednu vodu sa sve materijalom 4.500e
Nasao coveka dosao uzidao, izbetonirao venac i stubove, podigao krov, uradio za 5 dana i naplatio ruke 700e, materijal 1000e

Imam stambeni objekat od panela 40x12m 480m2. sa pregradnim prostorijama od panela .može da posluzi za farmu ili halu ,zanimljivo .Slike i više informacija na Viber 0668128424

Kakvo je kod vas stanje sa majstorima i cenama? To je takvo grudvanje da covek nepoveruje ide se taktikom odvalim cenu pa ko koga zaj
Jedan trazio za terasu 4x3x2 da uzida podigne krov na jednu vodu sa sve materijalom 4.500e
Nasao coveka dosao uzidao, izbetonirao venac i stubove, podigao krov, uradio za 5 dana i naplatio ruke 700e, materijal 1000e
Pre neki dan sedeli u kafani sa jednim drugarom keramičarem zovni mu telefon, samo kaze 20€/m2.Kad ga pitaš da nije malo mnogo, samo kaze i ovako ima previse posla, da ne bude da odbija lupi cenu pa ako pristanu super, ako ne pristanu opet lepo

Pre neki dan sedeli u kafani sa jednim drugarom keramičarem zovni mu telefon, samo kaze 20€/m2.Kad ga pitaš da nije malo mnogo, samo kaze i ovako ima previse posla, da ne bude da odbija lupi cenu pa ako pristanu super, ako ne pristanu opet lepo
Jedan lupa cene drugog sramota da kaze da nema vremena pa kaze e docicu da vidim kroz koji dan, pa da se dogovorimo al ja ti to mogu za mesec do mesec ipo raditi evo prosla 4meseca nije se pojavio ni da vidi a ne da se dogovorimo a moue za mesec ipo da radi

U Švajcarskoj 18 evra kvadrat lepljenja pločica, radi firma sa računom.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh