Objekti za smeštaj mehanizacije

Onda moram da oslobodim je od polj.mašina a njih da držim u nekim velikim plastenicima kao što sada prave.U svakom slučaju bio bi to dobar posao ja sam na kraju Šapca.

Skoro pa u Jevremovcu ako ne grešim. Lep objekat.

Kanal je korisna stvar, npr. kod reglaže trapa.

Skoro sam radio na projektu radionice za kamionski program sa 5 mesta, 2 sa dizalicama, 2 sa kanalom i 1 i dizalica i kanal.
U razgovoru sa ljudima koji rade na takvim mestima gotovo već ceo radni vek, kanal im je neophodan.

I naravno, sve je po zakonu i sve prodje od tehničke kontrole, dozvola, prijema i ostalog.
Za rad na poluprikolicama je kanal neophodan , prikolice nemoze dizati na dizalicama .

Kolika je realna cena za rad bravara za metalnu halu za izradu i montažu stubova, bindera i rožnjača u % od cene materijala, bez pokrivanja?

70% od cene materijala gvozđa, ali i pokrivanje je uključeno u cenu. Ne znam da li je nerealno ili realno.

Poslednja izmena:
Kad smo radili pitao sam 3 majstora prvom je bilo ma sta je to 16x8 nista specijalno njegovo ke konstrukcija i krov, beton da nadjem firmu za panele da nadjem firmu, od te ponude odmah odustao, drugi je napravio plan kako sta to mi je onako bilo ok al kad je rekao cenu ja se zabezeknuo, treci je napravio ponudu kako sta,idejno resenje bolje od ovog drugog a cenovno da se nepriča razlika nije u malim parama razlika je bila ogromna
Ovaj je sigurno dobro zaradio kad bi skupio sve ukupno koliko su radili,uradilo bi se za max 15dana
-ravnao bagercicem teren i kopao stope
-betonirali stope
-salovali stope i temeljnu gredu
-betonirali temeljnu gredu
-dizali konstrukciju
-namestili krov
-namestali panele na pola
-namestali limove okolo
-betonirali celu povrsinu i danu
-namestali kapije
U proseku 3coveka non stop jedino na betonazi ih je bilo10 posto se radila velika povrsina

Nazad
Vrh