Objekti za smeštaj mehanizacije

Da se udje u posao nije problem . Moze se i ziveti samo od pripreme za tehnicki.Danas ljudi neznaju ni sijalicu da promene a kamoli da pregledaju za tehnicki

Imam neku moju zupčastu, koju vrtim šrafilicom.
Pos'o radi i ona pumpica iz lidla (košta 10-tak €)
Sve radim odozgo, lepo izvučem ulje u plastične flaše, isisam i ulje iz hladnjaka ulja(koji je ispod kućišta filtera), sve lepo uradim po svome.
Potrošim celo popodne, ali nije mi žao, jer uvek ima još po nešto da se pregleda, pritegne, dotegne..

Sve sto se tice servisa i zamena delova odradim sam. Imam kanal nego muka moram da pomeram berac, traktorsku frezu i plug.

Auto kod majstora samo ako nesto ne znam ili nemam alat.

Danas niko nece ni filter da zameni za vazduh sve gospoda i pojma nemaju. A kad pocnu da pametuju o kolima ko da su na stotine vozili i popravljali. Generacije kljuc u ruke, sve na izvolte.

Imam neku moju zupčastu, koju vrtim šrafilicom.
Pos'o radi i ona pumpica iz lidla (košta 10-tak €)
Sve radim odozgo, lepo izvučem ulje u plastične flaše, isisam i ulje iz hladnjaka ulja(koji je ispod kućišta filtera), sve lepo uradim po svome.
Potrošim celo popodne, ali nije mi žao, jer uvek ima još po nešto da se pregleda, pritegne, dotegne..
Све сам радио сам док сам имао Golf lll, Сад ме ,, страх" и хаубу да отворим.
Погледам ниво уља, антифриза и то је то.

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka

Meni je davno pričao jedan deda, kaže "možeš i berbernicu otvoriti na krivini prema Sirigu, radnja će raditi ako ti budeš u njoj, ako zaključaš vrata pa švrljaš levo desno nema od tog posla ništa..."
p.s. za neupućene, pomenuta krivina je na pola puta između Srbobrana i Siriga

Loše se sećaš, nema nikakve kafane na putu između Srbobrana i Siriga. Ima tek pod samim Sirigom "Bor", na Jegričkoj, ali to nije salaš.

Nazad
Vrh