Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ма све дрвено од стубова,греде до крова. Да улаз 5метара да буде или распон између стубова. Ма у плану је да се прави па сам мислио неке багремове стубове да искористим,а и план је неки монтажно-демонтажни да буде.@DraleTD Sta tacno znaci "drvena konstrukcija"? Samo drveni krov na zidanom ili drveni krov i drveni stubovi? 5 metara dubine ili 5 metara sirine za vrata?
Kako ces pogoditi dimenziju greda ako vec nemas isti ili slican objekat? Ako imas i nije pao poslednjih 50 godina - onda ti ne treba staticar![]()
Odakle su ljudi koji su radili ovaj objekat? Imaš li neki telefon, ime firme? I ja sam zagrejan za slično a ne znam koga da zovem. A da im nije predaleko Cerovac kod Šapca.
Sa cim pokrivas?Ма све дрвено од стубова,греде до крова. Да улаз 5метара да буде или распон између стубова. Ма у плану је да се прави па сам мислио неке багремове стубове да искористим,а и план је неки монтажно-демонтажни да буде.
Mogao bi Lexan (leksan) ?Gore cu vjerovatno lim , imitaciju crijepa , dole ce ici betonske kockice ali neznam cime da zatvorim dvije strane a bilo bi dobro da dobija svjetla da nebude mrakaca u hodniku dole . Nemora kosnik tako da stoji ,to je zasad. Ulazice se sa bocne strane.